Mitől érezhetem magam úgy ahogy a leírottakban említem, mit tehetnék?
Rövid kis történet fontos a dolgok megértéséhez .
Na szóval éppen csak 16 lettem amikor egy biztos kapcsolatnak kezdtem neki bár még nem tudtam ,hogy az lesz de 2 év párkapcsolat lett belőle.. sose szerettem még így senkit de mára már 2 x szakítottam a sráccal egy jobb élet reményében máshol kerestem a jót és ő ezt is megbocsájtotta. Úgy érzem kihült a kapcsolatunk nem szeretem és hogy már ennyi nem elég amit kaptam mintha kinőttem volna az ő szerelmét.. pedig tényleg odaado és mindent megbocsájtó viszont nem elég a szeretete már.De nem tudom őt elengedni fontos számomra azon vagyunk ,hogy megmaradjon a jó viszony nevetséges tudom... de tényleg olyan jol elvoltunk megértettük egymást úgy érzem én rontottam el az egészet én vagyok a hibás mert 2 év alatt felnyilt a szemem vagy én nem tudom.. nem rég volt a 18 ik szülinapom és ugy érzem ,hogy üres vagyok semmim nincs mintha rohannának a hetek nem érzem hogy bármi lenne számomra szerelmet már nem érzek csak kötődést minden héten máshogy érzek.Egyszer hiányzik másik héten már kerülném őt.. Mégis mi a fenét kezdjek magammal a helyzettel ezzel a fura hamis kapcsolattal tehetetlennek érzem magam nem akarom őt elvesziteni de szépen lassan az lesz ha mindig csak kikészitem ezekkel a hullámvölgyekkel.
Segítsetek lécci.
Hagyd el, így csak kínzod őt, mert szeret, te meg kedved szerint ugráltatod.
Mégis mi az, amit te akarsz és ő nem adhat meg? Miért nem elég a szeretete?
Ennyi idősen nem kell életre szóló kapcsolatban elkötelezni magad, lehet keresgélni nyugodtan. Viszont becsüld meg, ha valaki szeret, elfogad és megbocsát. 10 év múlva ezt fogod keresni minden férfiban és lehet hogy most töröd össze "tökéletes példány" szívét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!