Aki állatokkal beszélget, az is "bolond" mint aki magában?
Figyelt kérdés
Manapság egyre elterjedt divat, a fiatal,és idős egyedül élő nőknél,hogy ilyen pici,apró termetű kiskutyákat tartanak,ami még a tacskónál,is kisebb. És azt vettem észre,hogy a manapság szinte divatosan elterjedő apró kiskutyák nagyon trendy-k! A gazdijuk nem csak néhány szót szól hozzájuk,hanem beszélget,vitatkozik,és veszekszik is velük. Sőt gyakran hallom,hogy párbeszédet folytat,a kis jószággal,aki nem válaszol. Nekem csak egy madárpókom van,mivel nem tudok sok időt szentelni a sétáltatásra,és Én vele szoktam beszélgetni. Gondolván arra,ha kutyával,macskával nem ciki beszélgetni,és veszekedni,akkor egy pókkal sem. Nem jól mondom? Igaz,a kutya és a macska hallja,az ember hangját,és érti is,mert akkor nem lehetne tanítani. De vannak csajok,akik órákat beszélgetnek,a parkban a kutyájukkal. De igazából az állatok csak a mesékben tudnak beszélni,a valóságban nem. Akkor akik órákat veszekednek a kutyájukkal,azok nem zizik? Vagy talán a Nils Holgerson rajzfilmen nőttek fel. :D Én ismerek egy olyan embert,aki a szomszédom és mellettem lakik,Ő pl a gyümölcsökkel,és zöldségekkel beszélget,és veszekszik,amit a piacon,vagy a sarki zöldségesnél vesz naponta. Akkor a szomszédom még nálam is füttyösebb? Vagy Ő talán a gyümölcsök falva lakóin nőtt fel.#állat #vagy gyümölccsel jobb beszélgetni?
2014. dec. 4. 22:12
11/13 anonim válasza:
A macskámmal szoktam beszélgetni. Bár ritkán válaszol, inkább hallgató típus. :D <3
12/13 anonim válasza:
Én is dumálok a macskámhoz. Van, hogy konkrétan neki beszélem ki a napomat. Szerintem ez nem őrültség, bár ki tudja.
13/13 anonim válasza:
Én fiatal vagyok, nagytestű kutyáink vannak, és beszélek velük, és a leckémet is felmondom nekik. Szeretik, mert a hangulatodat értik, és azt i, hogy most velük törődsz. A pókhoz beszélni sem hülyeség. Tulajdonképpen a csecsemő sem érti a dolgot, mégis beszélünk hozzájuk, ez szerintem ösztön. Sőt, állítólag a siket gyerekeknek is érmes beszélni, énekelni, nem tudom miért, ezt hallottam, de nyilván az ő szüleik sem bolondok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!