Lehet valaki úgy hippi hogy közben hip-hop ra jár?
Nem kell az embereket kategorizálni.
Egy hip-hopra járó lány miért ne szerethetne festeni, miért ne lehetne vega.....
Jól mondják az előttem szólók. Én modern táncklubban csodálkoztam rá sokszor, hogy egy "trendi" mai számra mennyi gyökeresen különböző korú, egyéniségű, sílusú ember tud lelkesedni az ős-bölcsésztől a sportos nagyikig.
Ott van például a ma már klasszikusnak számító Run DMC vs. Aerosmith: Walk this way c. száma, ami egyszerre kemény rock és hip-hop. Ezt a számot is csak úgy lehet szeretni, ha kicsit mindkét, egymástól alaposan különböző stílust tiszteled és szereted valamennyire, ha akár csak ennek az egy számnak az erejéig is.
A barátnőd választott egy utat, egy egyéniséget, aminek ilyen elemei vannak. Én mindig tiszteltem azokat, akik képesek voltak markáns egyéniségként élni, és a standardoktól merni eltérni, saját utat járni. Neked furcsa, neki ez természetes. Lehet, hogy később megváltozik, egyiket vagy mindkettőt elhagyja, de lehet, hogy sosem fog már változni.
Én a helyedben büszke lennék rá, hogy a barátnőm. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!