Miért van az, hogy a női kerékpárosok nem tudnak kanyarodás közben tekerni?
Én csak akkor nem tekerek, ha szűk a hely kanyarodni (pl. járda ház sarkánál ahol nem látsz ki)vagy csúszós az út, esik az eső, stb. De egy normális kanyarnál (pláne bicikliúton) nem állok meg a tekerésben.
Amúgy evolúciós jelentősége van annak, hogy a nők általában mindent óvatosabban csinálnak és számukra a veszélyhelyzet határa alacsonyabban helyezkedik el, mint a férfiaknál.
24/L
Kanyarodás előtt minden normális ember lassít, bármilyen járművel. Te azért nem, mert azt hiszed, ettől leszel nagyobb kan, ettől fog majd végre megnőni a tököd.
Aztán egyszer majd jól rácseszel a kankodásra: beesel a trolibusz alá, felkenődsz a ház sarkára, átesel egy taxin és betöröd a pofádat, rosszabb esetben valaki másba csapódsz bele, és mehetsz a bíróság elé. Remélem, csak magadat fogod összetörni, de minél előbb!
"Köszönöm a "jókívánságot" és a tök növelésére vonatkozó megállapítást!"
Szívesen bmеg!
"Egyébként troli alá bajosan fogok esni, mert nem a nagyképűségéről mint azt a hozzászólás stílusa is mutatja) hírhedt városból írtam."
Ja, hogy nem tudod, mi az a trolibusz.
Na akkor úgy mondom, hogy megértsd: beesel a ganészállító szekér alá, vagy a gulya alá, mikor este trappol haza a sok szarvasmarha a falunak az összefоsott, sáros főutcáján. Vagy beesel az ezerkettes zöldséges Lada alá, amivel ott járni szoktatok. Vagy kiegyenesíted a kanyart mert elcsúszol a tyúxaron, és fejjel landolsz a kisközségi italmérésben egy hordó metiles-tablettás asztali rozéban.
Így már érted, tоszod?!
"Ha jól tudom a KRESZ alapjában kitér a forgalom akadályoztatásának kérdésére, illetve a kereszteződés minél hamarabb történő elhagyására."
Rоhadtul összekevered a dolgot egyrészt az egyenes úton egyenletesen haladással, ahol el kell érted a minimális sebességet, de ott sem mindenáron mint egy barom, másrészt meg a VASÚTI átjárón való áthaladással. És mindkettő gépjárműre vonatkozik, érted? Vagy azt képzeled, hogy a pöсsköszörűddel is köteles vagy ötvennel közlekedni városban, lakott területen kívül meg azt hiszed, megbüntetnek, ha nem tekersz kilencvennel?!
"bmеg" "beesel a ganészállító szekér alá, vagy a gulya alá, mikor este trappol haza a sok szarvasmarha a falunak az összefоsott, sáros főutcáján. Vagy beesel az ezerkettes zöldséges Lada alá, amivel ott járni szoktatok. Vagy kiegyenesíted a kanyart mert elcsúszol a tyúxaron, és fejjel landolsz a kisközségi italmérésben egy hordó metiles-tablettás asztali rozéban. "
Na ez a hozzászólás stílusa megint megerősített abban hogy mennyire elvannak telve magukkal az nagy bp-i "vagány" gyerekek (tisztelet a kivételnek)
Amúgy se a falu, se a kisközség nem talált. A hozzászólásodba írtakra pedig nem reagálnék, mert én tahó vidéki nem alacsonyodok le a stílusodhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!