Vannak olyan srácok, akik tiszteletben tartják a csajokat etéren?
Az a szomorú tapasztalatom a netes ismerkedéskor, hogy a srácok egy meglehetősen rövid idő után is hajlamosak elmenni a szex téma felé.
Aki emiatt ókonzervatívnak nevez, az nyugodtan tegye meg, hogy kiikszeli ezt az oldalt, mert offolásokra és trollokdásokra nem vagyok kíváncsi. Nem vagyok ókonzervatív, csupán történtek olyan dolgok az életemben, amik után meglehetősen nagy ijedtséget okoz bennem, ha valaki ilyen témákat hoz elő egy nagyon rövid ismertség után.
Vannak olyan srácok, akik nem hoznak elő ilyen témákat, csak max hosszú idő után? Illetve olyan srácok, akik tiszteletben tartják, ha egy lánynak kínos a téma?
A Nagy Kérdés pedig: vannak olyan srácok, akik a tapizást meg minden ilyesmit tiszteletben tartanak, ha a lánynak nem tetszik, és várnak addig, amíg már nem érzi magát zavarban a lány?
Mindenkinek, aki kulturáltan leírja a véleményét, előre is köszönöm!
"Ha ilyen aggályaid vannak felejtsd el az ismerkedős oldalakat, mert ezeket a srácokat nem ott fogod megtalálni."
ez enm igaz, léteznek pl keresztény társkeresők is. és nem minden "netes srác" egyforma, mint ahogy a srácok általában sem klónok.
"Ha magamból indulok ki, "
...pont ezért.
de van olyan réteg is aki más okokból próbálkozik ott. pl élőben nem jött össze, nincs ideje eljárkálni, nem bulizós, stb.
"Az ottani férfiak azt hiszik, hogy az ott lévő nők ugyanúgy társat keresnek rövid és felelősséggel nem járó szexuális kapcsolatra. "
nem mind olyan, csak a többség. nyilván aki nem olyan anank esélye sem lesz egy olyan lánynál aki naponta kap 10 szexcamos felkérést és 1 hét után be sem lép.
vagy pl csak 2 méteres kigyúrt gazdag bradpitteket keres.
a nők többésge sem azért jár oda mert társat keres, hanem mert bókot keres vagy kalandot, az más kérdés hogy letagadják, egy nőnek sosem a szavát kell figyelni.
nyilván egy keresztény társkereső 1 fokkal jobb, de ott se várjuk szent pétert meg szűzmáriát.
--
elég valószínű hogy kérdező te még olyan korban vagy amikor még enm is lenne ajánlatos a párkapcsolat, vagy hívd bárminek. előbb meg kellene ismerned a fiúket, és nem 1-2 kanos gyereket hanemtöbbszázat. anélkül hogy bármit csinálnál velük.
Téged maga a téma zavar, vagy pedig az, hogy úgy érzed, csak arra kellenél neki(k)? Mert a szex nyilván elég tág egy témakör, tele van érdekes dolgokkal, és hát mégis csak fontos része az életnek: Hát miért ne lehetne róla objektíven beszélni?
Már csak azért is fontos lehet, mert így kiderülhetnek olyan mérvadó dolgok a másikról, mint, hogy van-e fantáziája, nem prűd stb.
Nekem nem szokásom csak úgy "dugni" vagy taperolni; komoly kapcsolatban gondolkodom, viszont ettől még hasznos, ha őszintén tudunk beszélni a szexről.
Minden kedves válaszolónak köszönöm, hogy időt szánt gondolatainak megosztására!
Volt nagyon sok érdekes gondolat, és volt olyan komment is, amit kifejezetten értékesnek tartottam:) Mindazonáltal, amivle nem értettem egyet, azt is megérte elolvasni, mert nagy többségben csak kulturált véleményeket olvashattam itt.:)
válaszolva az egyik szkeptikusnak: 20 éves vagyok, tehát nem kis 13 éves, aki osztálytársai alapján ítélkezik.
21#
Az első kettőt én írtam.
"nem mind olyan, csak a többség"
Pontosan erről beszélek, nem mondtam, hogy egy társkeresőn nincsenek "normális" emberek. De azt be kell látni, hogy nem ez a legmegfelelőbb hely az ismerkedésre, mert ha valóban komolyan gondolja valaki, a többség miatt előfordulhat, hogy csalódik. Önmagában pedig a kereszténység sem jelent semmit. Sőt.
nem célom ítélkezni feletted, de a stílusod és a gondolataid alapján inkább 14 évesnek gondoltalak.
perzse vannak későn érők is, nem kell szégyellni.
de azért 20 évesen már érdemes eljutni oda hogy beszélgettél párszász különböző férfival és nem csak azok 1 rétegét ismered. ha pedig évek alatt csak ilyeneket tlaláltál, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz.
-
nézz meg egy keresztény társkeresőt és hasonlítsd össze egy bármilyen más fajtával. szerintem látható a különbség. nem a gyakorlatról beszéltem, tökélets ember nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!