Vannak olyan srácok, akik tiszteletben tartják a csajokat etéren?
Az a szomorú tapasztalatom a netes ismerkedéskor, hogy a srácok egy meglehetősen rövid idő után is hajlamosak elmenni a szex téma felé.
Aki emiatt ókonzervatívnak nevez, az nyugodtan tegye meg, hogy kiikszeli ezt az oldalt, mert offolásokra és trollokdásokra nem vagyok kíváncsi. Nem vagyok ókonzervatív, csupán történtek olyan dolgok az életemben, amik után meglehetősen nagy ijedtséget okoz bennem, ha valaki ilyen témákat hoz elő egy nagyon rövid ismertség után.
Vannak olyan srácok, akik nem hoznak elő ilyen témákat, csak max hosszú idő után? Illetve olyan srácok, akik tiszteletben tartják, ha egy lánynak kínos a téma?
A Nagy Kérdés pedig: vannak olyan srácok, akik a tapizást meg minden ilyesmit tiszteletben tartanak, ha a lánynak nem tetszik, és várnak addig, amíg már nem érzi magát zavarban a lány?
Mindenkinek, aki kulturáltan leírja a véleményét, előre is köszönöm!
Gondolod, hogy a társkereső oldalakon regisztrált emberek (akár férfi, akár nő legyen is) az ideális alanyt keresik életük nagy szerelméhez?
Remélem, nem!
.
Az ottani férfiak azt hiszik, hogy az ott lévő nők ugyanúgy társat keresnek rövid és felelősséggel nem járó szexuális kapcsolatra.
Ha nem ezért vagy ott, nincs semmi keresni valód.
Templomban biztos találnál olyat, aki nem egy db húsnak nézne.
De a mai világban talán már ott sem XD
amikor neten ismerkedtem általában a csajok hozták fel ezt a témát...nem ez volt az elsődleges szempont inkább mást akartam kipuhatolni...aztán olyan lányok is akikkel nem ismerkedés céljából leveleztem/skypeoztam olyan dolgokat megosztottak velem amire nem voltam kíváncsi...(szűz e még, mikor jön meg, próbálta e análisan, hány fiút cumizott le...)
szerencsére végül megtaláltam azt a lányt akit kerestem és tabuk nélkül tudunk beszélgetni :) nem a szex témával kezdtünk, de utólag azt is megbeszéltük :)
a tapizásos dolog meg szerintem alap...elég nagy bunkó aki úgy tapizza a lányt, hogy az nem akarja...
21F
Érdekes, nekem fordított a tapasztalom - bár nyilván korosztálytól is függ. Gyakorlatilag az összes srác, akit 25-30 között személyesen (nem buliban, hanem inkább ismerősök által) megismertem (előtte volt egy hosszabb kapcsolatom, szóval az a korszak ismerkedős fázisa szerencsére kiesett), már az első este csak azt a célt tartotta szem előtt, hogy bekeveredjen a ruhám alá. Egy idő után baromi lehangoló és unalmas tudott lenni - mindamellett, hogy pár óra alatt azért rájöttek, hogy van egy bizonyos vonal, amit nem léphetnek át, és ezt a vonalat kénytelenek tiszteletben tartani:)) - mindezt szerencsére úgy, hogy 80%-ban megmaradt a jó viszony.
Én 29-31 között próbálkoztam a neten (nem folyamatosan), de csak egy olyan srácba akadtam, aki első telefonbeszélgetéskor máris csak a szexről beszélt. A többieknél a randin sem merült fel sem a téma, sem a tapizás. (Mondjuk csak egyszer volt második randi, bár többször is volt kölcsönös szimpátia, három barátság lett belőle, kapcsolat nem.) A neten mindenki arra volt kíváncsi, tényleg annyi kg vagyok-e, amennyit írtam, és mikor készültek a feltöltött fotók. De néhányuk olyan pofátlanul, mintha direkt meg akarnám téveszteni, nem mintha ez nem látszana a személyes találkozáskor... (Mindig arra hivatkoztak, hogy mennyiszer csalódtak már ebből a szempontból... Marhaság. Szóval elegem lett, az ismerkedés nem hentesbolt, hogy kg-ra adjam el magam, úgyhogy abbahagytam netes ismerkedést.
Én ilyen fickó vagyok. Egyszer volt olyan, hogy egy csaj csak a szexről akart beszélni, már az első randin. Nem is gondoltam, hogy ez egy normális lánytól lehetséges, mégis ez történt. Ha egy kicsit elkanyarítottam a témát, máris húzta vissza a szexre. Nem volt amúgy ellenemre, csak furcsa volt, de izgató is egyben. Végül kiderült, hogy az intim méretemre volt kíváncsi, mert neki csak a nagy szerszám vált be addig, és azt remélte anélkül megtudhatja ezt tőlem, hogy feleslegesen lefeküdne velem. Elég furcsa csaj volt, de szimpatikus. Végül más okok miatt elváltak útjaink, de ma is izgalmas emlékként él bennem ez a dolog. Azután egy másik csajjal kezdtem randizni, aki érdekelt, de a későbbiekben ellaposodott az ismerkedés, és gondolva arra, milyen izgi volt ez a másikkal, felhoztam a szextémát. Nem azt, hogy mikor dugunk már, hanem hogy neki mi a véleménye bizonyos kérdésekről. Na erre felháborodott, és elküldött. Azt hitte gondolom, hogy szexre hajtok, pedig nem, ebben nagyot tévedett, igaz, nem tudhatta. Ebből okulva soha többé nem hozom fel a randikon a szexet. A személyisége felől érdeklődök, meg családi körülményeiről. Tapizást csak akkor kezdek, amikor már a paplan alatt fekszünk. Ja és én kizárólag csak neten ismerkedtem mindig.
32F
Kedves 5. válaszoló!
"A neten mindenki arra volt kíváncsi, tényleg annyi kg vagyok-e, amennyit írtam, és mikor készültek a feltöltött fotók."
Hát erre én is mindig nagyon kíváncsi vagyok, és teljesen jogosan, mert sok csaj nagy szélhámos ilyen tekintetben. Ha nem vagy képes felülemelkedni ezen a kellemetlenségen, és húspiacnak éled meg, akkor neked tényleg a valóságban kell ismerkedned, ahol egyből látni lehet a másik kinézetét. A netes ismerkedés ennél több toleranciát igényel a másik bizalmatlanságával szemben.
17-esnek (15-östől): Szerintem meg minden új ismerkedésnél megérdemli az ember a másik féltől a bizalmat. Amikor olyan hangulatban voltam, hogy éreztem, kezd előítéletem lenni a neten megismert férfiakkal szemben, inkább nem kezdeményeztem, olyan esetben sem, ha amúgy szimpatikusnak tűnt az illető.
Megvártam, amíg újra kellően nyitott tudok lenni a másik felé, és újra bizalmat tudok neki szavazni.
Mert azon az alapon, amit te írsz, miért is áldozzak akár 3 sor levelezésnyi időt valakire, aki kapásból azzal indít, hogy biztos (vagy valószínűleg) szélhámos vagyok??? Ehhez az én életem rövid:))
Különben is, ha az ember meg akar ismerni valakit, szánjon rá időt. Mondjuk ha 3-4 levélváltás után összefutsz valakivel, mennyi idő "veszett el" az életedből? 3-4 óra? (De ha az utóbbi, akkor vagy nagyon lassan gépelsz vagy nagyon sokat beszélsz:))) Egyébként toleránsnak tartom magam, mert bár én nem vagyok híve a túl hosszadalmas levelezésnek (mert abból csak azt szűröm ki, ki az, akivel NEM akarok találkozni), mégis, többekkel hetekig leveleztem (rendesen, nem csak pár sorokat odavetve), mert ez volt az igényük. Szántam rá időt, és nem bántam meg, még ha felejtős is volt a dolog.
Mástól sem várok el soha többet, mint ami számomra alapvető, hogy megteszem.
Mindamellett igazad van, a netes ismerkedés nem nekem való... De lehet, hogy a mai férfiak nem valók nekem:)) Majd elválik:))
1.vannak de azok pont nem fognak nálad próbálkozni
2.nem is tartod őket vonzónak
3.nem csak neten van ez így
4.a fiúk többségét érdekli a szex, ez egy egészséges dolog. az más kérdeés hogy többségük felszínes és ezen kívül max a sör emg a foci érdekli.
z generációnál inkább vodka+wow.
5.a lányok is ilyenek lesznek idővel, csak ők szexuálisan később érnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!