Fiúk, milyen csajokat szerettek?
Milyen nektek az ideális lány? Milyen magas, súly, külsõ tulajdonsàg (barna hajú..) és belsõ (barátságos, bátor..).
Elsõsorban tizenéves fiúkat kérdezek, de jöhetnek nagyobbaktól is válasz.
#6 ez nem igaz, nekünk férfiaknak megegyezik az ízlésünk. Lehet mást tartunk tökéletesnek de a "szúrnám" kategóriába ugyanazokat soroljuk.
Ha pl elmegy egy jó csaj a haverjaimmal mind az 5-en utánanézünk, ha viszont egy bálna akkor csak kuncogunk.
Nekem:
-Szőke, kék szemű, sportos, kis mell, mondhatni plázacica kategória, kb akkora legyen mint én.
-Az alacsonyabb, barna bőrű, barna szemű (kb 160cm), belőlük is jó a sportos, de ők inkább csak vékonyak legyenek, nagyobb mellekkel.
-Az átlagnál fehérebb bőrű, vörös göndör hajú lányok, kék vagy zöld szemmel, ők is legyenek kb velem egy magasságba, közepes mellmérettel.
-Vannak ilyen rockerek meg animések is, köztük is vannak szépek csak kevés.
Én nagyon nem bírom a ducikat/átlagosokat (eleve én is vékony típus vagyok, ezért pláne nem bírnám ha egy lány szélesebb lenne nálam)
Szerintem orr és küldök piercing előny, de tele ne legyen szegecselve a feje.
Ez a vörös sokaknak nem jön be, de nagyon különleges, "elvarázsoló" ezért tetszik.
A fekete négyzetben levők az animések/rockosok nekem kevésbé jönnek be, mert ugye egyedinek tűnnek, de az mind csak öltözködés, optikai tuning.
Szerintem kisugárzása, igazi vonzereje a többinek van.
Na de ilyeneket nem találunk akárhol :'(
Nálam legyen alacsonyabb,átlagos testalkat
Szőke haj,kék szem,
Őszinte,megbízható. Legyen komoly de tudjon laza is lenni.
Ne legyen romantikus alkat,senkit ne ítéljen el azért mert olyan amiről nem tehet(pl:homoszexuális,alacsony,dagadt,kopasz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!