Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiúk, milyen csajokat szerettek?

Fiúk, milyen csajokat szerettek?

Figyelt kérdés

Milyen nektek az ideális lány? Milyen magas, súly, külsõ tulajdonsàg (barna hajú..) és belsõ (barátságos, bátor..).

Elsõsorban tizenéves fiúkat kérdezek, de jöhetnek nagyobbaktól is válasz.

2014. okt. 28. 00:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%
Én téged szeretlek.
2014. okt. 28. 00:51
 2/13 anonim ***** válasza:
73%
Az én ideálom 150cm magas és legyen lapos a feje. (Hogy megálljon rajta a sörösüveg)
2014. okt. 28. 01:58
 3/13 anonim ***** válasza:
57%
#2! :D
2014. okt. 28. 02:18
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez mindenkinél más. Nekem például az alacsony barna/szőke hajú lányok jönnek be.
2014. okt. 28. 02:52
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok. Belső tulajdonságban pedig a barátságos, sokat beszélő lányok jönnek be. De azért az is fontos hogy hogyan öltözködik.
2014. okt. 28. 02:57
 6/13 anonim ***** válasza:
69%
Most ez annyira szubjektív, hogy lehetetlen ideált mondani, mindenkinek más és más.
2014. okt. 28. 03:34
 7/13 anonim válasza:
95%
Nekem olyan nők jönek be akik nem léteznek kedvesek önzerlenül nem hazidnak soha szépek barátságosak jószivüek kolneveltek sajna ilyen nincs vagy foglalt vagy kuélte magát és eljátsza hogx normális ennyi bp közelébe nincs ijen max falu itt csak a party time megy meg a patty suck
2014. okt. 28. 06:14
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
felesleges most ide bármit írnom, mert úgyis lesz majd olyan aki mégcsak nem is hasonlít rá és totál belezúgok :D
2014. okt. 28. 08:21
 9/13 anonim ***** válasza:

#6 ez nem igaz, nekünk férfiaknak megegyezik az ízlésünk. Lehet mást tartunk tökéletesnek de a "szúrnám" kategóriába ugyanazokat soroljuk.

Ha pl elmegy egy jó csaj a haverjaimmal mind az 5-en utánanézünk, ha viszont egy bálna akkor csak kuncogunk.

Nekem:

-Szőke, kék szemű, sportos, kis mell, mondhatni plázacica kategória, kb akkora legyen mint én.

-Az alacsonyabb, barna bőrű, barna szemű (kb 160cm), belőlük is jó a sportos, de ők inkább csak vékonyak legyenek, nagyobb mellekkel.

-Az átlagnál fehérebb bőrű, vörös göndör hajú lányok, kék vagy zöld szemmel, ők is legyenek kb velem egy magasságba, közepes mellmérettel.

-Vannak ilyen rockerek meg animések is, köztük is vannak szépek csak kevés.

Én nagyon nem bírom a ducikat/átlagosokat (eleve én is vékony típus vagyok, ezért pláne nem bírnám ha egy lány szélesebb lenne nálam)

Szerintem orr és küldök piercing előny, de tele ne legyen szegecselve a feje.

[link]

Ez a vörös sokaknak nem jön be, de nagyon különleges, "elvarázsoló" ezért tetszik.

A fekete négyzetben levők az animések/rockosok nekem kevésbé jönnek be, mert ugye egyedinek tűnnek, de az mind csak öltözködés, optikai tuning.

Szerintem kisugárzása, igazi vonzereje a többinek van.

Na de ilyeneket nem találunk akárhol :'(

2014. okt. 28. 10:43
 10/13 anonim ***** válasza:

Nálam legyen alacsonyabb,átlagos testalkat

Szőke haj,kék szem,

Őszinte,megbízható. Legyen komoly de tudjon laza is lenni.

Ne legyen romantikus alkat,senkit ne ítéljen el azért mert olyan amiről nem tehet(pl:homoszexuális,alacsony,dagadt,kopasz)

2014. okt. 28. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!