Mitől homoszexuális az aki homoszexuális?
Én a pánszexuális fogalommal találkoztam, ami elsőre elég fura volt számomra. Nem erre gondolsz véletlen te is? Elvileg ez a kifejezés tartalmazza azt, hogy valaki nemektől függetlenül vonzódik egy személyhez. A wiki szerint ez kétoldalú nemrendszerbe nehezen beilleszthető személyek iránti vonzódást is tartalmazza.
De annyira nincs sok infóm erről a témáról.
Nekem is a pánszexualitás ugrott be elsőnek, ahogy olvastam a kérdésedet.
Maga a pánszexualitás nagyjából olyasmi (amennyit én tudok róla), mintha biszex lennél kiegészítve azzal, hogy akár egy transziba is bele tudnál szerelmesedni ha úgy hozná az élet. Olvass utána, ha érdekel!
Fiúnak nézek ki, fiúnak érzem magam, fiúként viselkedek, és mind szexuális értelemben, mind a "lelki kötődést" tekintve a fiúkhoz vonzódom. Ha a párom (férfi) nincs velem, hiányzik; és nekem ez így természetes. Ha kérdezik, meleg vagyok, de az, hogy minek nevezem magam, nem határoz meg engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!