Mitől homoszexuális az aki homoszexuális?
Én olyat is olvastam, hogy mindenki biszexuális. Ahány "tanulmány" annyi féle állítás. Szerintem nem jelenthetünk ki semmi biztosat.
Amondó vagyok, hogy nem a kategorizálásokon kellene lovagolni, hanem csak simán, minden továbbgondolás nélkül szeretni egymást és boldogan élni! :}
Kedves hozza szolok es egyebek!
Ovodas korom ota tudom,hogy jobban vonzodom a sajat nememhez!
Nincs itt semmi titok ,ha valaki homonak szuletik fogadjatok el ugy mintha fekete ,barnahaju lenne vagy zoldszemu! Isten minket is megteremtetett,hagyjatok minket bekeben elni,es ne hidjetek el ,hogy minden meleg vonaglo ,es magatol elvan ajulva.
Rengeteg olyan hetero pasit ismerek aki igencsak izgat a homosex ,de meg maguknak sem merik bevallani, mert akkor hova lesz a macso mivoltuk!
kedves 4.... az értelmi szinted látom 0.
egy szóval nem mondtam h bármi bajom lenne a homoszexuálisokkal. egyáltalán semmi. szimplán csak azt írtam le,hogy én melyik nézetet osztom.. szerintem ez ugyanúgy egy genetikai rendellenesség mint a veleszületett vakság, süketség, autizmus stb... de ettől még semmivel sem tartom más embernek őket. sőt, a többség véleményem szerint különb mint a legtöbb "normális" hetero.... Kivéve az ilyen steiner kristóf, lakatos márk féle nagyon megjátszott viselkedésűek.
Mindenesetre a homoszexuáliskonak is olyan érzés lehet a saját nemüket szeretni, mint a heteróknak az ellenkezőt. Például fontos az igényes külső is, meg a személyiség is, de egyénfüggő, hogy melyik mennyire. Biztosan nekik is van egy ideáljuk, és beindulnak, ha egy velük azonos nemű, jól kinéző, vonzó személyt látnak. Az ellenkező nemben csak barátot keresnek.
Lényegében ugyanaz, mint a heteróknál, csak nem az ellenkező nemmel, hanem a sajátjukkal. Mi, heterók ösztönszerűen a másikat nézzük, a homoszexuálisok meg a sajátjukat, mert az érdeklik, az jön be, azt szeretik - ahhoz vonzódnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!