Buták azok az emberek akik órákat állnak sorba egy iPhoneért?

Én nagy Apple rajngó vagyok, pedig sem buta se sznob nem vagyok. Mindenkinek van valami, amit nagyon szeret, ezek az emberek az iPhonet szeretik, gondolom mások is várnak órákat valamire, amit szeretnek. Én sem voltam még ilyen sorbanálláson, de egyszer el szeretnék menni, a hangulata miatt.
Túlárazott pedig nem lehet, mert a világ legtöbb számban eladott telefonja, csak jelenthet valamit ha ennyien veszik. Az pedig, hogy itthon sokan nem engedhetik meg maguknak, arról nem az Apple, hanem az ország tehet. 1: sokkal alacsonyabb fizetések 2: sokkal több adó. És akinek nem lehet az ne szidja, hogy rossz, amíg nem használta minimum 1 hétig.
Volt egy idő, mikor még nem volt iPhoneom és Androidos voltam, hogy szidtam az Applet, de aztán kipróbáltam, és azóta tudom, hogy soha nem fogok mást venni.
Az igazi Apple fanatikusok pedig hetekkel a magyarországi rajt előtt beszerzik külföldről, szóval akik itthon állnak sorban azok valószínű, hogy tényleg nagyzolásból vannak ott, de nem általánosíthatjuk őket, mert mindenki más.

Olvasom a hozzászólásokat és kapkodom a fejem, ahogy megy az adok kapok...
"Az első nap legyen az enyém" egy rajongási viselkedés.
Vannak olyan film-őrültek, akik első sorba ülnek a premieren, hogy ők láthassák előbb a filmet, hiszen a fény a második sorba később jut el.
Ettől te ugyan úgy letöltöd torrentről, vagy megveszed a kamionról leesettet, és ugyan úgy örülsz neki, mintha első nap kaptad volna meg az élményt. Aki rajongó, annak ez nagyon sokat jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!