Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek agykapacitását...

Az emberek agykapacitását hogyan lehet fejleszteni? Vannak oldalak az interneten? Szerintetek a Lucy film mennyire igaz?

Figyelt kérdés

2014. nov. 27. 15:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Logikai és memóriajátékok valamennyire fejlesztik az agyat.
2014. nov. 27. 15:32
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi
2014. nov. 27. 15:35
 3/8 anonim ***** válasza:
A Lucy borzalmas volt. Sajnálom is, hogy nem mentünk ki róla.
2014. nov. 27. 15:52
 4/8 anonim ***** válasza:

Tudod hogyan néz ki, amikor az ember a teljes agykapacitását használja?

Így:

http://www.youtube.com/watch?v=Nds2U4CzvC4

2014. nov. 27. 19:17
 5/8 anonim ***** válasza:
"Lucy film" az FILM!
2014. nov. 27. 19:21
 6/8 anonim ***** válasza:
A Lucy című film egy városi legendára épül, remélem ezzel isztába vagy. Memóriajátékok ilyesmik viszont szóba jöhetnek.
2014. nov. 27. 23:04
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kommenteket, és igen, tisztában vagyok vele, hogy a film nem valós :D
2014. nov. 28. 07:05
 8/8 anonim válasza:

"Memória játékok fejlesztik" :D Besírok

Hát valóban, nem mondom, h a memóriajáték nem fejleszti a memóriát. Persze hogy lehet azt fejleszteni. De itt távolról sem arról van szó. Hogy mennyire igaz a Lucy? Két oldal, két csapat van ezzel kapcsolatban. Az egyik csapat, aki nem hisz semmiben, csak az anyagi dolgokban, és úgy gondolja, a világ úgy teljes, ahogy ő látja. A materialista világ. Ez a csapat aztmondja, a Lucy csupán fikció, nincs valóság alapja. A másik csapat úgy gondolja, hogy sokkal több dolog létezik körülöttünk. És nem csak anyagi világra korlátozódik. Ez a csapat hisz abban, hogy az emberek messze nem használják ki a képességüket. Sokkalta, de sokkalta többre képes az ember. És ennél fogva az agyát sem használja ki teljesen.

Nem vagyok tudós, nem tudom, hogy valóban az agyunk hány százalékát használjuk ki. De azt tudom, hogy bizony fogalmunk sincs arról, kik vagyunk, és tényleg sokkal többre képesek vagyunk. A jelenlegi materiális világ csak egy álom, egy fátyol. Ami miatt nem látunk sok mindent. Na mindegy, nekem ez a véleményem. És az agyadnak az a része, ami a memóriáért felelős, az csak egy rendkívül elhanyagolható rész. Az agy, mint egész, sokkal összetettebb. Olyan dolgokkal, amikről fogalmunk sincs. Szóval felejts el, h az agykapacitásodat memórijátékkal fogod fejleszteni :D Persze aláírom, magát a memóriát lehet azzal fejleszteni.

2014. nov. 29. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!