Félhosszú, vagy nevezzük emo hajnak, lányok, fiúk?
Jelenleg 15 éves vagyok, 176 centi magas és fekete félhosszú hajam van. (természetesen ilyen a színe, nem tehetek róla...)
Annyi a lényeg, hogy elég sokáig rövid hajam volt.. Körülbelül 13 éves koromig, mivel szüleim erőltették hogy ha már a homlokomat beterítette a hajam, akkor apum elvitt fodrászhoz.
14 évem betöltése után, eldöntöttem hogy szeretnék úgy kinézni ahogy akarok. Hátul jelenleg a nyakam aljáig ér, elől is elég hosszú, és oldalt is.. Leginkább Andy Biersack régi hajához tudnám.
Így jobban érzem magam, és több lánynak is tetszem. Nem szoktam senkit elítélni a kinézete miatt, mivel én is ebben szenvedek és megértem őket.. Segítek mindenkinek ahol tudok.. Ha egy teljesen ismeretlen embert látok meg az iskolában szomorkodni, akkor is oda megyek és támaszt nyújtok neki.
Viszont a tipikus mostanában "menő" oldalt borotvált és felül felállított hajú srácok, egyfolytában csesztetnek hogy vágassam le.. Vagy vágassam le oldalt és középen állítsam fel zselével.. Nem azzal van a bajom hogy nem tetszik nekik, mert mindenkinek más az ízlése. De néha, nagyon szíven tud ütni az a fajta tekintet amit rám vetnek. Az a tipikus lenéző, "hogy mersz egyáltalán így mutatkozni az utcán" nézés..
Szerintetek, miért kapom ezt? Szerintem mint ember, egyáltalán nem vagyok rossz. Előre engedem az öregeket a buszra, és elég gyakran segítek nekik felcipelni a cuccaikat ha látom hogy van náluk, és hasonló apróságok.
Mégis folyamatosan kapom a szemrehányást.. Miért van ez?
Hát én is így vagyok emo,rocker vagyok! Szerintem a világ egyik nagy baja az hogy nem vagyunk önmagunk! Ezek a MENŐK igazából csak mennek a divat után s nincsen egy saját stílusuk!Én személy szerint ezeket gyengéknek nézem...Nem tudják kik ők maguk,el vannak veszve! De én is ha látok egy emot az utcán úgy jól esik,hogy nem vagyok egyedül! Elmegy mellettem egy Metallica,Nirvana,Suicide Silence vagy bármilyen ilyen polós vagy meg tudom valakiről,hogy rocker vagy emo egyből más szemmel nézek rá! Meg kell találnod a haveri köröd ahol hasonlítanak hozzád,és akik NAGY MENŐK azok el vannak veszve...Ne hallgass rájuk azok azt sem tudják mit mondanak csak hogy legyenek menők azért mondják...Remélem tudtam egy kicsit segíteni! :)
12F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!