Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Félhosszú, vagy nevezzük emo...

Félhosszú, vagy nevezzük emo hajnak, lányok, fiúk?

Figyelt kérdés

Jelenleg 15 éves vagyok, 176 centi magas és fekete félhosszú hajam van. (természetesen ilyen a színe, nem tehetek róla...)

Annyi a lényeg, hogy elég sokáig rövid hajam volt.. Körülbelül 13 éves koromig, mivel szüleim erőltették hogy ha már a homlokomat beterítette a hajam, akkor apum elvitt fodrászhoz.

14 évem betöltése után, eldöntöttem hogy szeretnék úgy kinézni ahogy akarok. Hátul jelenleg a nyakam aljáig ér, elől is elég hosszú, és oldalt is.. Leginkább Andy Biersack régi hajához tudnám.

[link]

Így jobban érzem magam, és több lánynak is tetszem. Nem szoktam senkit elítélni a kinézete miatt, mivel én is ebben szenvedek és megértem őket.. Segítek mindenkinek ahol tudok.. Ha egy teljesen ismeretlen embert látok meg az iskolában szomorkodni, akkor is oda megyek és támaszt nyújtok neki.

Viszont a tipikus mostanában "menő" oldalt borotvált és felül felállított hajú srácok, egyfolytában csesztetnek hogy vágassam le.. Vagy vágassam le oldalt és középen állítsam fel zselével.. Nem azzal van a bajom hogy nem tetszik nekik, mert mindenkinek más az ízlése. De néha, nagyon szíven tud ütni az a fajta tekintet amit rám vetnek. Az a tipikus lenéző, "hogy mersz egyáltalán így mutatkozni az utcán" nézés..

Szerintetek, miért kapom ezt? Szerintem mint ember, egyáltalán nem vagyok rossz. Előre engedem az öregeket a buszra, és elég gyakran segítek nekik felcipelni a cuccaikat ha látom hogy van náluk, és hasonló apróságok.

Mégis folyamatosan kapom a szemrehányást.. Miért van ez?

2014. nov. 25. 21:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Dugj meg egy lányt és akkor te leszel a menőbb.
2014. nov. 25. 21:13
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon tetszik a hosszabb haj a fiúkon, sokkal jobban, mint ez a felnyírt haj. Szerintem azért piszkálnak azzal, hogy vágasd le, mert az ő szemükben az ami nem tucat, az már gáz. Pedig inkább fordítva kéne ezt gondolni. A felnyírt haj elég előnytelen a legtöbb fiún amúgy is. Személy szerint én úgy gondolom, hogy az a jó, ha valakinek egyedi stílusa van, de nem túl feltűnő. A lényeg az, hogy igazán illjen hozzá, kifejezze, hogy ki ő, dr igazából mindenkinek a saját dolga az öltözködés meg a hajdolgok.

17/L

2014. nov. 25. 23:43
 3/11 anonim ***** válasza:
mert ez a társadalom.ha kicsiben is más vagy mint ők el vagy ítélve.:').Szerintem ne érdekeljen hogy mit gondolnak.:DD:D.légy saját magad.^^./15L/half'n emo/
2014. nov. 26. 08:39
 4/11 anonim válasza:
Szereted Mitch Lucker-t ?
2014. nov. 27. 13:25
 5/11 A kérdező kommentje:

Értem.. :D Köszönöm a válaszokat

Utolsó kérdező, egyenesen imádom :D Van egy Suicide Silences pólóm, meg dögcédulám

2014. nov. 27. 21:33
 6/11 anonim ***** válasza:

Szerintem is olyan hajad legyen amit te akarsz, és nem az osztálytársaid, mert ha hozzájuk igazodsz lehet hogy kevésbé fognak piszkálni, de te nem biztos hogy jól fogod magad érezni.

16/f

2014. nov. 27. 22:44
 7/11 anonim válasza:
Kellin Quinn vélemény?
2014. nov. 28. 15:39
 8/11 anonim ***** válasza:

Félhosszú, vagy nevezzük emo hajnak, lányok, fiúk?

Nekem hosszú van, és lány vagyok. Nem nevezném emo hajnak.

üdv

2014. dec. 8. 18:24
 9/11 anonim ***** válasza:
Nincs semmi baj a hajaddal, nekem teccik az ilyen, az emberekkel van baj, ennyi! Nekem kicsit hasonlonlo hajam volt, es egyfojtaba bantottak, amugy most is gyakori, de csak azert mert rocker vagyok. Hát ez van sajnos, mondom az emberekkel van baj. Ha akarsz velem beszelgetni irj nyugodtan :) 13/l
2014. dec. 9. 22:11
 10/11 anonim válasza:
szerintem se foglkozz azokkal a palikkal ..nekem is nagyon bejonnek ezek az emo kinezetu sracok... es nehogy levagasd a hajad azert mert ok azt mondtak hogy nem jo vagy hasonlo...legalabb te kulonleges vagy es nem olyan mint ok..mar a felfogasod is eleve mas mint az ovek..szval ne aggodj neked van a legjobb hajad :$ :)))) es ezt komolyan mondom :)
2015. jan. 2. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!