Mit lehetne tenni a nőgyűlöletem ellen?
Szia
A nőgyűlölettel kapcsolatos kérdésed miatt írok. Nem tudhatom, hiszen nem ismerlek, de úgy gondolom, hogy negatív tapasztalataid voltak nőkkel szemben, és emiatt alakult ki benned ilyesféle érzelem.. Ezen pozitív élmények tudnának változtatni, amihez csak az ismerkedésen keresztül vezet az út, szóval meg kéne próbálnod félretenni a negatív érzelmeidet, és nyitottan állni a nőkhöz, mert enélkül nem leszel képes semmilyen tapasztalatokat szerezni, végképp nem pozitívakat.. :)
-Egy Nő. :D
Adódhat szakítàs utàn irigység,utàlat...ha semmi köze ahhoz,akkor önkontroll...!!
Megjegyzeskepp: amikor elhagyott az exem, utaltam a noket,meg a baratnomet is...
Egy biztos,megbantam azt ahogy akkor viselkedtem vele. Elmult ez a negativum is ! :)
20/L
Kérdező, én is hasonlóan érzek sokszor, de én tudom, hogy ez nálam miből fakad.
Az, hogy vágyat nem érzek a nőkkel való ismerkedésre, és emiatt jobban felszínre kerül, hogy milyenek a nők valójában, illetve a legtöbb nő.
Számítóak, gerinctelenek, az ember önértékelését semmibe veszik, játszanak vele, és rengeteg férfit hülyítenek egyszerre, a szende szűzt játszva közben.
A fiatalabb lányokra nem haragszom, csak az ilyen 35+ os nyanyákra, bezárólag 65 éves korig.
#5:Hagyjuk már az általánosítást.Ezek a dolgok nem nemfüggők,hanem személyfüggők.
Kérdező!Én meg undort,kiábrándulást érzek minden személlyel kapcsolatban nemre való tekintet nèlkül.Na?! Sajnos ilyen rossz ez a világ.Addig jó,amíg az ember tudatlan gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!