Mondtok valami jó becenevet a Kata névre?
Figyelt kérdés
Nem muszály hasonlítania de én utálom a nevemet és kellene valami jó becenév vagy valami ahogy hívni tudnak.
Olyasmi mint pl:Ádám-Cortez ugyanez csak lányban!
2014. nov. 20. 09:32
5/9 anonim válasza:
A Cortez az hogy jött az Ádámra?
6/9 anonim válasza:
Ha pl. Katalin a teljes neved, nem Kata, akkor lehetne Lina, Linka.
7/9 anonim válasza:
A volt párom Katalin, de utálja, és már miniszteri engedélyt akart kérni, hogy megváltoztathassa Katára.
Cseréljetek! :)
8/9 A kérdező kommentje:
Én Katának vagyok anyakönyvezve de mindig Katalinoznak és én mindig elmondom h Kata nem Katalin hanem KATA és ezt napi rendszerességgel szóval mind1...
2014. nov. 20. 10:27
9/9 anonim válasza:
Katinka, Kalinka, Katica, Katuska, Aikateriné, Katarinya, Rina, Rinya, Karina, Katy, Katty, Kéti, K.T., Cat, Cathlyn, Catalonia, Çatalhöyük, Taka, Atka, Kattancs, Kaktusz, Kettlebell, Ketyós, Katatonia, Kataklizma -> Lizi, Katarzis, Katakomba... Csomó van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!