Ha mosdóba kell mennetek már régóta és pl már csak egy ajtó van hátra, de az ismerősötök lassú üzemmódban nyitja az ajtót (p egy évig keresi a kulcsot, stb) Ti rákiabáltok vagy mit mondtok neki?
Siess mán bazeg he behugyozok!
18/L
Egyszer a legjobb barátnőmmel sétáltunk, amikor mondta, hogy nagyon kell neki pisilni. Mivel a lakástól messze voltunk elkezdtünk WC-t keresni, végül találtunk egy nyílvánosat. Nem volt nála 100 forint, mondtam, meghívom.
Na most, rólam tudni kell, akkor nem volt pénztárcám, így a táskába dobáltam az aprót. Aznap pedig nagyon tele volt pakolva a táskám.
Bementünk, nyúlok a táskába, turkálok... Fémpénz! Kiemelem... 5 Ft... Na leteszem, visszanyúlok, turkálok... Megint fémpénz! Kiemelem... 10 Ft...
Nagyon idétlenül éreztem magam, kb 50 ft-ig ügyeskedtem, aztán mondtam barátnőmnek, addig menjen be, mert már tényleg borzasztóan kellett neki.
Mire kijött a 100 Ft, a barátnőm rég kijött a WC-ről.
Utána persze viccelődve megkaptam a magamét (egy idegen előtt mégse kezd rá, hogy behugyozik), de jót nevettünk, hogy alig bírja, majd bepisil, én meg 10 percenként kiszedek egy centet a táskámból. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!