Ti hogy osszátok be az időtöket?
Mennyit alusztok, szórakoztok, dolgoztok/tanultok stb.
Kérlek az egész napirendeteket írjátok le.
reggel felkelek (sok alvás után 4-kor, kevés után 5:20-kor)
(ha korán keltem akkor gépezek 5:20-ig)
- mosdás, fogmosás, wc...
- ing vasalás
- indulás munkába
- elmegyek boltba kaját venni
- reggeli
- munka (közben félóra ebédszünet)
- haza út
vagy gépezés vagy barátnőmmel foglalkozom...
lefekvés olyan 0-3 óra között, néha 8-10 körül (korai)
aztán újra...
Hétköznap:
6-kor kelek 15:10-ig suliban vagyok.17:15 körül érek haza mert nem jön hamarabb busz.
Ezután tanulok fél-1órát (attól függ milyen és mennyi tananyag).18 körül vacsora ez tart kb. fél óráig.Utána olyan 21-22 óráig gépezek(nem mindig játék.Van hogy programozási házit csinálom,3D animálás,virtuális hálózatkiépítés stb.),vagy befejezem a leckét ha még van. Utána alvás.Van hogy közbejön valami munka.
Hétvége:
Alszok legkésőbb délig, mert piszok fáradt vagyok.Aztán kajálok.Lecót csinálok, majd ha végeztem animét nézek(most Valkyria Chronicles), vagy játszok gépen.De általában minden 2. hétvégén van valami egész napos meló(pl.:fa pakolás, betonozás mikor mi).
Hétfőtől csütörtökig (koleszos vagyok)
7kor kelek, elmegyek az iskolába, 2kor végzek. Aztán eszek, és nyomatok egy tippmixet. Délután alszok 1-1,5 órát. 6 után lemegyek vacsorázni. Aztán valamivel elfoglalom magam, beszélgetek a szobatársaimmal, vagy találkozom a barátnőmmel. Csütörtökön 7re különórára megyek, ilyenkor fix az esti program. Fél 10 körül fürdés. 10 után megcsinálom a leckét, tanulgatok.
11-fél 12 körül pedig lefekszek aludni.
Péntek
2kor végzek, visszamegyek a koleszba, gyorsan összepakolok, majd irány haza. 3/4 3kor indul a busz, fél 3ra érek ki a pályaudvarra. 4kor át kell szállnom, majd fél 5ra otthon vagyok. Otthon eszek, aztán fél 6 után indulunk kispályázni terembe. Fél 8ra végzünk, utána még egy kicsit elmegyünk "összetartani". 9 körülre érek haza, ilyenkor már nagyon fáradt szoktam lenni.
Hétvége
Szombaton dél körül kelek, elmegyek a lottózóba általában. Aztán pedig itthon vagyok legtöbbször, gépezek, meccset nézek, pihenek.
Vasárnap is felkelek, ebédelek, gépezek, ilyenkor már a tanulnivaló is előkerül. Este bepakolok, felkészülök a reggeli visszautazásra.
És aztán kezdődik újra az egész..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!