Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti nem érzitek úgy ha mezítláb...

Ti nem érzitek úgy ha mezítláb vagytok, hogy meg akarnak csikizni?

Figyelt kérdés

Ha mezítláb vagyok itthon (vagy máshol) mindig olyan érzésem van hogy meg akarnak vagy meg fognak valakik csikizni(kínozni).Veletek volt már ilyen?? Illetve ha volt akkor mi történt?? Várok ilyen sztorikat is!

14/F

2014. nov. 16. 22:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
és zokni fétised nincs?
2014. nov. 17. 22:09
 12/17 A kérdező kommentje:
nincs
2014. nov. 17. 22:10
 13/17 anonim válasza:
Miért, neked volt már ilyen sztorid? :)
2014. nov. 19. 18:42
 14/17 A kérdező kommentje:
Még nagyon nem...csak nemrég kezdtem el ezen gondolkodni
2014. nov. 19. 20:25
 15/17 anonim ***** válasza:
Engem az osztálytársaim a tesi öltözőben nemcsak megcsikiztek, de vallattak is. Óra után levettem a tesi zoknimat, mire lefogtak és a meztelen talpamat elkezdték kézzel csiklandozni.Addig csikiztek, amíg a facebook-jelszómat el nem árultam. Majdnem halálra kínoztak, szétröhögtem a fejemet. :D Utána még a talpam is bizsergett.
2016. máj. 28. 22:39
 16/17 anonim ***** válasza:
És ez gondolat fel is izgat? Nyalogasd. Komolyan. Elsőre elég beteg ötletnek tűnik, de próbáld ki.
2016. máj. 29. 10:58
 17/17 anonim ***** válasza:
Alapvetően nincs olyan érzésem, hogy biztosan meg akarnak csikizni. Ugyanakkor szeretek mezítláb lenni, és erogén zónám a bokám, és a lábfejem, ezért (fiú lévén) ha egy lány megcsiklandozza a talpamat, azt nagyon szeretem.
2020. nov. 19. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!