Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyon fura, hogy én utálok...

Nagyon fura, hogy én utálok zoknit felvenni?

Figyelt kérdés

Van itt még más is, aki utálja? Vagy ismertek ilyeneket?

Nem vagyok fázós, még most is lábujjas papucsokban mászkálok. Lakásban télen is mindig mezítláb vagyok.

Ez nagyon fura vagy idegesítő másoknak?

2013. nov. 3. 16:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem fura (nekem legalábbis), én sem szeretem. Ezért jó a nyár, amikor akkor sem kell zoknival bajlódni, amikor kimegyek az utcára. :)
2013. nov. 3. 16:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Albert Einstein is ilyen vót! Fizikába is hasonlóan jók vagytok? :-)
2013. nov. 3. 16:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Én se szeretem. Itthon mindig kiabálnak hogy megfázom.
2013. nov. 3. 16:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is papucsban járok még és utálom a zoknit. Utálom felvenni, hordani, levenni, mosni, teregetni, összehajtani és eltenni. Más bajom nincs vele. :)
2013. nov. 3. 16:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor én az ellenkezőtök vagyok. :D Imádok zokniba járni. Egyébként kérdező, szerintem nem furcsa. :)
2013. nov. 3. 17:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is utálom, de azért fel kell venni, de ha tehetem papucsban vagy balerinában mászkálok. Nem szeretem mert úgy érzem, hogy szoros és csúszkál is és kényelmetlen, hiába a méretem. Zavar. A kabátokkal és a kesztyűkkel, valamint a sapkákkal, sálakkal is így vagyok. Nem nekem találták ki a hideget :)
2013. nov. 3. 18:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Néhány embernek furcsa, de szerintem nem. Én is így vagyok vele. Még télen is mezítláb vagyok otthon, nyáron pedig messze elkerülöm a cipőt. Nekem általában rögtön melegem lesz zokniban, és számomra kényelmetlen is. 21/F
2013. nov. 4. 16:54
 8/8 anonim válasza:
0%
Én is utálom a zoknit, soha sem hordok, mindig mindenhova mezítlábra húzott cipőben járok, még télen is, nem fázik a lábam ! Mezítláb a cipőben egészséges is, a láb sem izzad bele a zokniba ! Főleg nyáron mezítláb vászoncipőben szeretek ,enni, az a kedvencem, mert az még divat is nyáron !!!
2013. nov. 9. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!