Termeszetes gondor a hajam (seggemig er). Nagyon sokszor vasalom, kezd tonkremenni ezert most mar nem fogom olyan sokszor. Fiuk! Nektek melyik jon be?
az enyem sem az!
mert ugyanugy szep es fenyes mert mindig apolom, csak hat akinek gondor az simat akar akinek meg sima az gondort..
ez csak egy kerdes volt.
en az elsonek irtam.:)
utolso: koszonom szepen!:)
"seggemig er"
Na innentől felőlem akár kopasz is lehetsz, mert a közönségesen beszélő nőneműek, nem rúgnak labdába nálam!!
Fiúk véleményére vagy kíváncsi a kérdésed alapján. Hát, elég gáz, ha nem tudod, mi a közönséges abban, amit kiírtál. Ha egy lány így kér tőlem véleményt, hogy "hé, hogy tetszik a hajam ,vasaltan vagy úgy, hogy a seggemig ér?" - egyből elküldöm a francba, szóba sem állok vele. Normális pasi nem hiszem, hogy egy ilyen lányt komolyan vesz, inkább nevetséges vagy.
Egyébként ezt nem írtam volna le, mert az előttem szóló pasi leírta a véleményét rólad. De miután még visszakérdezel, hogy mi a közönséges benned, muszáj volt leírnom ezt :D
:D elnezest nem tudtam h ez nalad kozonseges:D
engem komolyan fesznek a fiuk.
ne tedd mar magad kis szűznek h meg azt sem lehetne mondani h seggig ero haj :')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!