Növeszthetem a mellem természetes anyagokkal?
Van benne némi igazság, de:
A(z) emberi(Homo sapiens sapiens) spermán található g17e3 anyagok is jó hatással van a mellben található fejlődéshez szükséges anyagok előállításához.
Javaslom, hogy a barátoddal minden nap 2x végezzétek el a kúrát, vagy kérj meg egy közeli ismerőst, aki segít benne.
A nemi hormonokon kívül semmi sem fog segíteni, szóval hiába minden házi praktika, mert egytől egyig baromság az összes.
Ez is genetika és nem lehet rajta változtatni.
3as vagyok, utólag vettem észre, hogy kicsit értetlenül fogalmaztam, javítanék pár szót, bár inkább az egészet átírom, tehát:
Van benne némi igazság, de:
A(z) emberi(Homo sapiens sapiens) spermában található g17e3 anyagok is jó hatással vannak a mellben található, fejlődéshez szükséges anyagok előállításához.
Javaslom, hogy a barátoddal minden nap 2x végezzétek el a kúrát, vagy kérj meg egy közeli ismerőst, aki segít benne.
Minden nap kétszer húzgálj át néhányszor a melleid között WC papírt, az segít megnőni a mellednek!
Nem hiszed?
Pedig a feneked is megnőtt tőle...
:D
Mondom én, hogy a klotyópapír jó lesz...
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!