Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti mit tennétek, ha a munkahel...

Ti mit tennétek, ha a munkahelyeteken bevizelnétek?

Figyelt kérdés

Megeshet, hogy valaki fel van fázva vagy bármi miatt ez a kellemetlen dolog történik vele.

Ti mit tennétek ilyen esetben?

Tudom, idétlen kérdés csak érdekelne ki hogy cselekedne ilyen esetben.

Én tuti elkéredzkednék azzal az ürüggyel, hogy nem vagyok jól, az már egy másik dolog, hogy nincs nagy színészi tehetségem rosszul létet színlelni :D

2014. nov. 11. 23:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Még nem fordult elő, de utcán, világos nadrágba nyáron már sikerült bexarnom, vírusos hasmenés miatt. Nme kívánom senkinek. Kilométereket gyalogoltam, mert nem tudtam metróra felszállni.
2014. nov. 12. 00:03
 2/5 A kérdező kommentje:

Szerintem nem sok emberrel fordult még elő, hogy bevécézett volna a munkahelyén, de engem az érdekelne, ha esetleg előfordulna, akkor Ti mit gondoltok, mit tennétek.

Első, sajnálom, hogy ez történt Veled, nagyon kellemetlen az ilyen :(

2014. nov. 12. 00:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Bevizelés legyen a legkevesebb, egy befosásos klotyóútvonal főműsoridőben sokkal hardkórabb. :)
2014. nov. 12. 01:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha már témánál vagyunk. Volt egy kolléganőm, már nyugdíjba ment. Rendkívül, prűd, rátarti volt. Egyszer felszegett fejjel, úgy vonult végig a hosszú munkahelyi folyosón a klotyóról, hogy a szoknyáját betűrte a harisnyába, és a fél segge kint volt :D XD
2014. nov. 12. 01:22
 5/5 robika17777 válasza:
Attól függ milyen munkahely..:D őszintén szólva én addig meg sem mozdulnék amig nem vette észre senki és meg nem száradt a nadrágom..de ha elkerülhetetlen a helyzet akkor pedig kissé feltünően mondanám hogy "p*csába rámömlött ez a víz (vagy ami a közelemben van) xd elég cinkes helyzet haver :D
2014. nov. 12. 01:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!