Ti mit csináltatok, hogy beilleszkedjetek az új munkahelyeteken?
Jövő héten kezdek egy nagy cégnél, senkit nem ismerek ott, még csak egyszer jártam bent a recepción (skype-on keresztül interjúztattak). A recepciós ráadásul tök bunkó volt.
Eléggé félek, hogy milyen lesz a társaság és hogy majd befogadnak-e.
Sok nő dolgozik itt és amennyire tudom, ilyen helyeken elég gyakran megy a pletyka meg egymás fúrása. Ez mennyire igaz?
Szerintem ne a félelmeidet vidd magaddal, hanem optimistán állj a dologhoz.
Ha úgy mész oda, hogy rossz lesz akkor rossz lesz mert előre bezárkózol, ha viszont úgy mész oda, hogy tök jó lesz, akkor nyitottabban hamarabb fogsz tudni ismerkedni.
Szerintem hozzáállás kérdése egy új közösségbe való beilleszkedés.
Skypon keresztül ment az interjú?
Igazi munkáról van szó vagy valami himi humi zepter féléről?
Tudod az a tipikus iroda munkára keresnek embereket,ígérnek pénzt csillogást és mindezt kevés munkáért?
Nekem ez elég gyanúsnak hangzik....Na de kérem,valakit felvesznek egy skype.os interjú után? Ez tuti valami kamu munka ami csak neked fog idődbe és pénzedbe kerülni.
Amúgy ha valami igazi normális melóhelyről van szó akkor légy tisztelettudó,mindenkinek mutatkozz be ,legyél kedves. Amúgy igen a nők szeretik marni egymást :)
Tudom, hogy már nem aktuális, de ettől függetlenül válaszolok.
Én igazából nem akartam megfelelni senkinek, csak a főnöknek. Aki nem tud elfogadni, annak nyalhatsz, úgyse fog. Ennek ellenére a 150 fős gyárból több mint 30 ember nagyon kedvelt, úgyhogy örülök neki, hogy így alakult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!