Titeket zavarna, ha az új munkahelyeteken rátok kattanna a fél üzem?
Pár hónapja vagyok egy új munkahelyen, de mostanában jutott a fülembe, hogy sok dolgozó az üzemben rólam beszél, mindenki a másiktól kérdezi, hogy hol lakok, van-e barátom, stb stb. Mindennap jelölések a közösségi oldalon, üzenetek hogy de szép vagy, ismerkedjünk...
Nem tudom, más ezt hogy viselné, de nekem már a könyökömön jön ki ez a mindennapos "udvarlás". Nem akarom, hogy rólam pletykáljanak!
nem dicsekvés, nem tudom feltűnt-e, hogy a kérdés alatt ecsetelem, mennyire zavar. a dicsekvést megtartanám magamnak, ha valóban tetszene a dolog.
a kérdés pedig az első sorban látható: TITEKET ZAVARNA...kezdettel.
Az hogy az ember mit szeretne és mi a valóság, két teljesen különböző dolog.
Csinos nőként jobb ha ezt megszokod, vedd "kitüntetésnek". Idővel majd csillapodik a dolog, gyorsíthatod, barátod mutogatásával előttük. Hogy lássák már nem vagy szabad (de lesznek akiket ez sem fog zavarni), pl elmehet érted a melóba.
nem tudom milyen munkahely, mennyire elvaras pl az elegans oltozkodes, ha nem akkor lehet kisse elonytelenebbul oltozni, szurkebbnek tunni...
amugy meg ez az elejen van csak igy, tesztelgetnek hogy van-e esely, ha rajonnek hogy nincs, meg fogjak unni, minden csoda harom napig tart, nemsokara jon egy ujabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!