Titeket zavarna, ha az új munkahelyeteken rátok kattanna a fél üzem?
Pár hónapja vagyok egy új munkahelyen, de mostanában jutott a fülembe, hogy sok dolgozó az üzemben rólam beszél, mindenki a másiktól kérdezi, hogy hol lakok, van-e barátom, stb stb. Mindennap jelölések a közösségi oldalon, üzenetek hogy de szép vagy, ismerkedjünk...
Nem tudom, más ezt hogy viselné, de nekem már a könyökömön jön ki ez a mindennapos "udvarlás". Nem akarom, hogy rólam pletykáljanak!
Férfiszakmában dolgozom (értelmiségi, reálszakma, phd-vel), 3 nő van a cégnél, ebből a másik kettő határeset a kollégák szerint:D:D
Amikor én odamentem, mindenki odavolt értem, persze csak normális keretek között. Bejelölések fb-n, kedves emailek, "hoztam neked egy teát, mert főztünk lenn", stb stb.
Nekem ez nem volt fura, mert már egyetem alatt is kevés volt a nő, sőt, a jó nő még kevesebb. És ugye egyre fogyunk, ahogy idősödünk.
Szerintem nem fognak rólad pletykálni, ez tök pozitív dolog (az más, hogy mennyire intelligens a közeg, mennyire képesek felfogni ésszel, hogy mi a szexuális zaklatás, pl. a "de szép vagy" egy kolléga szájából NAGYON személyeskedő és gáz).
Csinos nőként biztosan megszoktad már, hogy jár nekünk a sok figyelem, szóval ez most egy újabb helyzet. Én amúgy kedves maradtam, de rendkívül hűvös, és meghúztam a határt, hogy eddig és nem tovább.
(pedig nem volt barátom akkor még)
27n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!