Milyen ember lehet az ki azt hiszi pénzel meg lehet venni másokat mert neki van?
Figyelt kérdés
2014. nov. 10. 09:18
2/7 A kérdező kommentje:
csak a befolyásolható embereket szerintem
2014. nov. 10. 09:25
3/7 anonim válasza:
Tapasztalt.
Sok embert meg lehet venni penzzel.
4/7 anonim válasza:
Idióta (szerintem), mert még nem jött rá, hogy akit pénzzel vesz meg, az múlandó "kapcsolat". Ahogy elfogy a pénze, a pénzen "vásárolt" társ, barát, ismerős el is párolog... Volt, nincs.
5/7 anonim válasza:
Számomra felszínes. Cáfolom amit előbbre írtak, nem feltétlenül okos az, akinek több pénze van. Valamikor valami bejött neki és azt talán jól csinálja, de belül üres és az élet egyéb területén elveszett. Sok ilyen emberrel találkoztam már, akik a pénzük miatt megkülönböztető bánásmódot várnak el, és meglepődnek, ha nem tartom őket többre az összes többi átlagembernél. Nem párkapcsolatra gondolok, hanem üzletre.
7/7 Kései Sirató válasza:
Pénzes, és számító, de néha nem fog bejönni a számítása, ugyanis ez nem mindig működik, nem lehet mindenkit megvesztegetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!