Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azok a fiatalok akik nem...

Azok a fiatalok akik nem játszanak gépen/konzolon azok miért nem? És ők mit csinálnak otthon?

Figyelt kérdés
Nem értem miért nem játszanak, mikor mondjuk a filmeket szeretik... egy jó játék is olyan, csak még részese is lehetsz a történetnek... szóval még jobb. De sokan vannak azért akik nem játszanak. Miért? Főleg lányokra jellemző. Ők mit csinálnak otthon?
2014. nov. 6. 21:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én azért nem mert nincs. Csak nintendo 3ds-re tudtam összekaparni, az is használt, de teljesen jó. Talán majd egyszer lesz egy rendes számítógépem.

Amúgy én is olvasni szeretek inkább, de már azt sem tudok lassan. Főleg mert már egy egyszerű, 1-2 nap alatt kiolvasható, 200 oldalas könyv is 3000 Ft-nál kezdődik. Belőlem él a környékbeli antikvárium.

2014. nov. 7. 21:34
 12/14 anonim ***** válasza:

"De akik ráfogják hogy "nem köt le" azok egyáltalán mivel játszottak már? Mert gondolom sose próbáltak ki egy jó játékot sem, ezért felel meg nekik az unalmasabb tevékenységek valamelyike is."

Na, ezen kiakadtam. Játszottam már pár játékkal, de nem köt le a dolog, van amit már az alatt megunok, hogy betölt. De egyszerűen nem szeretek játszani. Az a baj a kérdéseddel, hogy feltételezed, hogy csak az a jó dolog, amit te szeretsz. Én órákat el tudok pazarolni a zenehallgatással, nem biztos, hogy ez jó, de a lényeg, hogy nem kérdezem meg, hogy mért nem nyűgöz le téged egy gitárszóló. Egész életemben egy számítógépes játék volt, ami lekötött, az már nagyon régi, nem is fut windows 7-en (még 78-as és 82-es kiadású, Interstreet vagy mi a neve, autós), de a modern játékokkal is játszottam már, szóval nem arról van szó, hogy csak ezt ismerem.

Amit csinálok szabadidőmben: olvasok, írok, ping-pongozom, aerobikozom, fotózom, sakkozom, facebookozom (nem sokat, de egy kicsit minden nap), netezgetek egy picit, tv-t nézek, vagy sorozatokat. Azt már meg sem merem említeni, hogy hobbiból verseket fordítok, mert hülyének nézel. A szabadidőmet nyelvtanulásra is felhasználtam (van már 2 nyelvvizsgám, nem kényszerből kell), magazinokat is szeretek olvasni, gyűjtöm a belépőjegyeket és a fotókból szeretek szép albumokat összeállítani. Ilyenekkel töltöm a szabadidőmet. Nem akarok fölényeskedni, nem mondom, hogy ez jobb, de van ilyen is.

Azt mondod, hogy aki szereti a filmeket, annak szeretnie kellene a játékokat, mert bekerül abba a világba. Eszerint a logika szerint mindenkinek szeretnie kellene regényt írni, én pl. azt szeretek.

Számítógépes játékból max. a sakkot szeretem, de akkor már inkább apukámmal játszom.

Szeretek új filmeket megismerni, színházba járni, és van 2 kutyánk, velük sokat kell foglalkozni, pl. sétáltatni őket, fésülni őket, játszani velük, ilyenek.

2014. nov. 10. 18:33
 13/14 anonim ***** válasza:
Meg lehet kabarét hallgatni, beugrót nézni (feltéve, hogy ismered)...
2014. nov. 10. 18:34
 14/14 anonim ***** válasza:

10-es válaszolónak:

játszani önmagában nem ördögtől való dolog, csak ha valaki semmi mást nem tud elképzelni az baj. Igazából bármivel kapcsolatban furcsa, ha az ember semmi mást nem tart izgalmasnak.

2014. nov. 10. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!