Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Erzett mar igy mas anyuka...

Erzett mar igy mas anyuka vagy apuka? Kezdek bekattanni.

Figyelt kérdés

Szoval van egy apuka az oviban,2 eve mikor eloszor meglattam,rogton beindult valami kemia,valamiert nagyon vonzodtam hozza. Nem mellesleg szerintem egesz jokepu,de valami olyan kisugarzasa van,olyan pozitivum arad belole,olyan ferfias. A reggelek es a delutanok eltettek,hogy talan ,athatom. Ez az orulet tavaly hagott tetofokara,minden kovet megmozgattam ki o,mi a neve,hol lakik. Mindent megtudtam,bar nagyon,nagyon nehezen,facebookon sincs fent. Szoval tavaly ota bele vagyok esve,pedig soha egy mondatot nem beszeltunk,csak koszonunk egymasnak. Meg voltam hulyulve,hogy mar csak 1 ev,es nem latom,mert iskolas lesz a gyereke. Egesz nyaron kesz voltam,csak a szeptembert vartam,hogy vegre lathassam. Mar az is eleg,ha latom,mar az boldogga tesz. Szemeztunk tobbszor is,szoval azert o sem volt kozombos,osszemosolyogtunk. Es megtortent amit meg elkepzelni sem mertem...utoldo evben elvittek a gyereket masik ovodaba. :( Es soha tobbe nem lathatom. Lelkileg keszen vagyok,es ez olyan hulyeseg es olyan megmagyarazhatatlan. Meg soha de soha nem ereztem ilyet. Nem csalnam meg a ferjem,o sem a feleseget szerintem,tervben sem volt,hogy kikezdjek vele. Csak nem mondhatom el senkinek,mert elsullyednek. Nem kerek kioktatast,hogy hulye meg infantilis vagyok. Csak jo lenne tudni,hogy talan nem vagyok egyedul.

Koszonom,ha normalis valaszokat kapok.

Biztosan el fog mulni ez,de most ugy faj,ugy hianyzik. Ugy megolelnem... :(O meg meg a neve et sem tudja.

2014. nov. 5. 20:47
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Persze,lehet,nem idealizalom tokeletesnek,sot sehogy nem idealizalom,o is rakucorodik reggelente a wc-re :D

Bar o nagyon intelligens,szakmajabol kifolyolag is,szerintem onmagara igenyes. Kivulrol is ez jon le.

Hahhhh.............

2014. nov. 6. 22:34
 12/15 anonim ***** válasza:
Tudd meg hol dolgozik és helyezkedj el annál a cégnél. Így legalább láthatod. Nem fog elmúlni mert idealizálni fogod de talán találkozol egy olyannal aki el tudja felejtetni veled.
2014. nov. 9. 13:42
 13/15 A kérdező kommentje:
Abszurd otlet :) Amugy ha munkakapcsolatban lennek vele...na hat akkor,azt nem mernem kijelenteni,hogy kuzdeni tudnek magammal. Eleg lenne,ha par lelesrol lathatnam,tobb ugysem lehet. Az lehet sanszos,ha a gyerkocot abba a suliba iratja,ahova az enyem jar. De ez kb csodaszamba menne,ha igy tortenne.
2014. nov. 9. 22:01
 14/15 Bence_ ***** válasza:
Interneten nem kerestél rá?
2014. nov. 9. 22:26
 15/15 A kérdező kommentje:

Dehogynem!!! Nem egy magamutogato. Fb-ja sincs. Sajat nevevel legalabbis. Ev vegen a suliajtora kiirjak az uj elsosok nevsorat...csak ebben remenykedem. Jajj,csak meg 1x lathatnam :(

Ahogy Jimmy is enekelte,elszorul a torkom is:"meg nem bucsuztam el,o eg,szolj,hogy meg varjon.add vissza nekem,o kell,meg latni akarom." :'(

2014. nov. 9. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!