Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek, fiúk/lányok?...

Szerintetek, fiúk/lányok? Nagyon unom már!

Figyelt kérdés

Eddig négy rövidebb kapcsolatom volt (a rövidet két hónapra értem, vagy alig két hétre), ezeket a srácokat igaz, hogy kihasználtam, de most már nem akarok senkit. Mégis, most két sráccal is megismerkedtem pár hónap kihagyással, de pár numera után egyszerűen benyögték az unalmast.. miért? Oké, szeretek nőcisen öltözködni és úgy vagyok vele, hogy mivel jók a melleim meg formás vagyok, vehetek föl feszülős nacit meg kivágott felsőt, én szeretem, ha megnéznek. De jó lenne már egy hosszabb kapcsolat.. valami tanács esetleg? Fiúk, lányok, mit ajánlotok?

17/L

2014. nov. 4. 19:08
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:
Nem mondanám kihasználásnak, mert nem hitegettem őket, megmondtam nekik, hogy ez csak amolyan szexkapcsolat. A viselkedésem nem kirívó egy kicsit sem...
2014. nov. 18. 21:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!