Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek, fiúk/lányok?...

Szerintetek, fiúk/lányok? Nagyon unom már!

Figyelt kérdés

Eddig négy rövidebb kapcsolatom volt (a rövidet két hónapra értem, vagy alig két hétre), ezeket a srácokat igaz, hogy kihasználtam, de most már nem akarok senkit. Mégis, most két sráccal is megismerkedtem pár hónap kihagyással, de pár numera után egyszerűen benyögték az unalmast.. miért? Oké, szeretek nőcisen öltözködni és úgy vagyok vele, hogy mivel jók a melleim meg formás vagyok, vehetek föl feszülős nacit meg kivágott felsőt, én szeretem, ha megnéznek. De jó lenne már egy hosszabb kapcsolat.. valami tanács esetleg? Fiúk, lányok, mit ajánlotok?

17/L

2014. nov. 4. 19:08
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Volt itt néhány tanács, amiből tudtam ötletet meríteni - de ezek privát üzenetben érkeztek. Azért köszi mindenkinek, még ha a legtöbben barbárok is voltak.
2014. nov. 4. 22:08
 22/31 anonim ***** válasza:
Manapság barbár dolog őszintének lenni? Áh, én tényleg nem igazodok ki a mai fiatalokon :D
2014. nov. 5. 00:06
 23/31 A kérdező kommentje:
Számomra az őszinteség nem egyenlő a bunkósággal.
2014. nov. 5. 08:21
 24/31 anonim ***** válasza:
és itt mégis ki volt bunkó? :D
2014. nov. 5. 15:25
 25/31 anonim ***** válasza:
Istenem, légyszi kímélj az ilyen csajoktól… :O
2014. nov. 5. 15:41
 26/31 anonim ***** válasza:

Úgy látszik, itt egyetlen dolog nem következhet be: az, hogy a kérdező bármiféle hibát is elkövessen.

Ő mindig hibátlan, és bármiféle hiba csakis másnak köszönhető. Ezt természetesen világosan ki is fejezi minden írásában.

Az isten mentsen meg az ilyen nőktől!

2014. nov. 17. 12:18
 27/31 A kérdező kommentje:
#26: Nem mondtam, hogy hibátlan vagyok.
2014. nov. 18. 21:28
 28/31 anonim ***** válasza:

Lehet.

Viszont eddig bárki bármit mondott, amiben akár csak halványan is felmerült, hogy valamit nem csinálsz jól - akkor azonnal és nagyon hevesen reagáltál.

Lehet, hogy egy kicsit körül kéne nézned saját magadban, és rendet rakni.

2014. nov. 18. 21:31
 29/31 A kérdező kommentje:
#28: Legalább te normálisan írod le. Én igyekszem magamba nézni, amióta feltettem a kérdést, ezt meg is tettem, és tudom, hogy nem vagyok hibátlan. Csak rühellem, mikor ler*bancoznak azért, mert én szeretek csinosan öltözködni, és mert nem mindig jártam hosszútávon srácokkal.
2014. nov. 18. 21:33
 30/31 anonim ***** válasza:

Vagy, mert kihasználtad őket?

Érdemes lenne összességében nézned a dolgokat. A kihívó öltözetért nyilván megszólnak - de a kihívó viselkedésért még jobban. Ha ehhez még némi erkölcstelenség is társul, az már a legtöbb embernek elég egy jogos lesújtó véleményhez.

Ha ezen változtatni szeretnél, akkor nagyon össze kell szedned magad. Nem fog egyik napról a másikra menni, és nem csak egy dolgot kell megváltoztatni.

2014. nov. 18. 21:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!