Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek, fiúk/lányok?...

Szerintetek, fiúk/lányok? Nagyon unom már!

Figyelt kérdés

Eddig négy rövidebb kapcsolatom volt (a rövidet két hónapra értem, vagy alig két hétre), ezeket a srácokat igaz, hogy kihasználtam, de most már nem akarok senkit. Mégis, most két sráccal is megismerkedtem pár hónap kihagyással, de pár numera után egyszerűen benyögték az unalmast.. miért? Oké, szeretek nőcisen öltözködni és úgy vagyok vele, hogy mivel jók a melleim meg formás vagyok, vehetek föl feszülős nacit meg kivágott felsőt, én szeretem, ha megnéznek. De jó lenne már egy hosszabb kapcsolat.. valami tanács esetleg? Fiúk, lányok, mit ajánlotok?

17/L

2014. nov. 4. 19:08
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Jogos az érvelésed és magánügy . A fogyasztói tárgy szemlélet uralkodik és az érzelmek hátrányt szenvednek . A kapcsolatok nem bensőségesek és nem egyenrangúként kezelik egymást a szereplők . Nehéz nőnek és férfinek is jelenleg . Az őszinteség a bizalommal együtt szinte elvész . Aki keresi a harmóniát , megoldást a gondjaira nem mindenhol kap segítséget nyújtó kezet . Ezen változtathatunk és eredményeket érhetünk el . Az úgy kell neked , meg ez tanuló pénz volt nem tanácsok .
2014. nov. 4. 20:20
 12/31 anonim ***** válasza:
Ahogy látod rád se! :D :P
2014. nov. 4. 20:20
 13/31 anonim ***** válasza:
Szüleid biztos büszkék rád!
2014. nov. 4. 20:22
 14/31 anonim ***** válasza:
0%
Fiatal vagy. Fogsz meg kiprobalni dolgokat. Es ha te ugy erzed jol magad hogy mutogatod magad, csak tessek csinald. Engem is megszolnak mert csinosan oltozok. Irigyek ennyi. En is kiprobaltam egy ket sracot kivancsisagbol. Ami nem bun! Mert ugye a ferfiwknal ez kiraly dolog..mi nok kapasbol kur.vak vagyunk. Na szoval. Eljon majd a te idod is. De az hogy bellattad ezek a dolgaid a fiukkal mar nem mennek jo jel. Haladasnak kituno. Csak igy tovabb. Kezdesz felnoni. Ezert is akarod hogy komolyabban vegyenek. :) idovel pedig a kulsosegekre is maskepp fogsz oda figyelni. Azert apacanak nem kell lenni... sok sikert a tarskeresesben. Remelem megtalalod a parod! :)
2014. nov. 4. 20:41
 15/31 A kérdező kommentje:

#13: Jól tanulok, gimnasztikázok, amikben jó eredményt értek el - szerintem van miért büszkének lenni rám. ;)

Az utolsó válaszolót a Jóisten küldte, végre valaki, aki normálisan alkot véleményt, úgy, hogy tudja, az éremnek nem csak a lotyós oldala van! :D Köszönöm a jókívánságokat és azt, hogy írtál. :) <3 Ezt amúgy én is aaannyira szeretem, a pasik azonnal menők, ha meghúztak három csajt egyszerre egy buliban, de ha mi próbálgatunk, akkor az már rögtön kirívó... hülye gondolkodásnak tartom, lányoktól irigykedőnek, ahogy azt is, hogy csak azért botrányos lennék, mert nem öltözök apácának - ahogy írtad.

2014. nov. 4. 20:50
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, de azok a pasik nem is sírnak, hogy többet akarnak, akikre annyira nagy erő szeretettel hivatkozol. Te tényleg ilyen sötét vagy kérdező, vagy csak csinálod a fesztivált? Többet akarsz, mint egy-két numera, de közben TE MAGAD viselkedsz mind öltözködésileg, mind viselkedésileg úgy a pasik felé, hogy csak az legyen!!!

Mellesleg az utolsó válaszoló se mondott nagyon mást, max. csak vállat veregetve, finomabban közölte veled a dolgokat! :D

2014. nov. 4. 21:15
 17/31 A kérdező kommentje:
#16: A viselkedés és az öltözködés nem nagyon függ össze, azt hiszem. Nem azt írtam, hogy burleszk szerelésben megyek az utcára, hanem hogy nem öltözöm magas nyakú pulcsiba meg trapéz farmerba. Istenem.. miért kell kombinálnotok?
2014. nov. 4. 21:28
 18/31 anonim ***** válasza:

"Eddig négy rövidebb kapcsolatom volt (a rövidet két hónapra értem, vagy alig két hétre), ezeket a srácokat igaz, hogy kihasználtam, de most már nem akarok senkit."

Nem akarsz senkit, de még is elkezdtél ismerkedni..., ezzel még nincs is gond. De már érdekes ez is.

"Mégis, most két sráccal is megismerkedtem pár hónap kihagyással, de pár numera után egyszerűen benyögték az unalmast.. miért?"

Majd TE MAGAD válaszoltad meg: "Oké, szeretek nőcisen öltözködni és úgy vagyok vele, hogy mivel jók a melleim meg formás vagyok, vehetek föl feszülős nacit meg kivágott felsőt, én szeretem, ha megnéznek."

"De jó lenne már egy hosszabb kapcsolat.. valami tanács esetleg?" És itt megint megkérdezhetném, hogyha nem akarsz senkit, akkor miért akarsz komoly kapcsolatot? Vagy akár azt, h ha szereted magad illegetni mások előtt, akkor szintén miért akarsz komoly kapcsolatot?

De megkérdezhetném azt is, hogyha te is kihasználtál másokat és te magad írtad le ezt, ami egyértelműen ribizlis viselkedés..., akkor miért is fáj neked, ha veled is viselkednek??? Akkor ne sírjál, fogd fel úgy, h visszakaptad az élettől. És mind addig, amíg illegeted magad másoknak, meg komolytalanul viselkedsz és még döntés képtelen is vagy, addig nagyon mást ne is várj komoly pasiktól, és direkt így írtam, mert csak azoktól várhatsz hosszabb kapcsolatot.

2014. nov. 4. 21:39
 19/31 A kérdező kommentje:

#18: A kihasználást nem igazán úgy értettem, hogy megcsaltam vagy átvertem őket, egyszerűen jók voltak tapasztalatgyűjtésre. Ezek a srácok viszont hitegettek, és utána nyögték be, hogy bocsi, ennyi volt.

Én rengeteg nőt látok úgy közlekedni a párja mellett, hogy bizony csinosan öltözködik, vagy kivágottabb blúzt hord, szerintem a pasinak az csak jó, ha büszkék a csajára, illetve ő is az lehet. Soha nem jutna eszembe megcsalni azt, akivel éppen vagyok - azoknak a rövidtávú srácoknak én nem ígértem semmit. Nem hitegettem őket.

2014. nov. 4. 21:47
 20/31 anonim ***** válasza:

Én nem írtam neked se megcsalásról, se átvágásról, hogy úgy tettél volna. Azt írtam csak le, amit te magad is írtál. Miért tudtál bele többet?

Még mindig nem fogod fel, amit itt igazából mindenki írt neked ki finomabban, ki keményebben. Az a viselkedés, mind ruházkodás, mind cselekedetek terén, amit csináltál, vagy még csinálsz is nem állja meg a helyét annak az elvárásnak, amire vágysz, hogy komolyabb/hosszabb kapcsolatod lehessen. Ne másokból indulj ki. Ahhoz, hogy komolyabb pasikkal ismerkedhess meg neked is komolyabban kell viselkednek, kül hiába vágysz többre olyanokba akadsz bele, akik így fognak veled továbbra is tenni. Vonzás törvényéről hallottál már? Olvass utána.

2014. nov. 4. 22:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!