Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Pedofília. Mit jelent pontosan...

Pedofília. Mit jelent pontosan? Lent.

Figyelt kérdés
kényes kérdés,mert mindenki mást gondol róla. 30 évesen ugyanúgy rajongok a 14-15 éves jó alakú lányokért,mint a huszon-harmincas nőkért. De már sokszor megkaptam hogy pedofil perverz vagyok de igazából nem értem miért. vélemény?

2014. nov. 3. 20:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

"A pedofília alatt felnőtt emberek nemileg éretlen gyermekek iránti szexuális vonzódását értjük. Görög eredetű szó, a jelentése gyermekszeretet. A pedofília a serdületlenekhez való vonzódást takarja, a serdülőkhöz való szexuális vonzódást pedig efebofiliának hívják, de a köznyelv nem tesz különbséget a két parafília között."

Te az utóbbi kategóriába tartozol, mint azok akik 14 éves lányokkal dugnak pedig 30 évesek.

Sajnos láttam nem egy példát erre.

2014. nov. 3. 20:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Pedofil az, aki a testileg még éretlen gyerekekhez vonzódik. Ha a nőies alakú 14-15 évesek jönnek be, akkor szerintem ez már egyáltalán nem pedofília.

Persze az már külön dolog, hogy ennek ellenére egy 30 évesnek rohadtul, de nem kellene próbálkoznia egyetlen 14 évesnél se, hiába van akár tökéletes nőies alakja.

2014. nov. 3. 20:54
 3/6 A kérdező kommentje:
a rajongás nem azt jelenti hogy próbálkozok.
2014. nov. 3. 20:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem keverendő össze a pedagógussal, mert a pedofil tényleg szereti a gyerekeket (idézet egy halhatatlantól).
2014. nov. 3. 21:05
 5/6 anonim ***** válasza:
A pedofil szóval sokan sokszor dobálózunk viccből egymás között.
2014. nov. 3. 21:07
 6/6 Ling-ce ***** válasza:
A pedofília összetett jelenség. Van romantikus pedofil, aki képeken nézi a fiatal lányokat, de nem nyúl hozzájuk, és van cinikus pedofil, amelyik meg is rontja őket. Van, amelyik kizárólag a kiskorúakért rajong, másiknál ők is "beleesnek a szórásba". A pedofilia mindenképpen rossz dolog. A 14-15 éves lányokat a régi világban már férjhez adták, a mostaniban még gyermekeknek számítanak, habár egyik-másik olyan fejlett, mint egy felnőtt nő. A biológiai fejlettség azonban nem jelent még felnőttséget. Jobb tehát az iskolapadban hagyni őket. A pedofília komoly dolog, ha valaki téged pedofil perverznek nevez, szerintem kérd ki magadnak, mert ez nagy tiszteletlenség veled szemben! Azt, hogy pedofil vagy-e, vagy sem, magadnak kell érezned, és nem másoknak kell eldönteni.
2014. nov. 4. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!