Volt már, hogy nektek is valamiben ilyen gyökeresen változott az ízlésetek?
Figyelt kérdés
Eddig utáltam,hogyha valaki nem borotválkozott. Egy osztálytársam viszont egész nyáron borotva és fodrász nélkül létezett,de most megborotválkozott és levágatta a haját. Rájöttem,hogy szőrösen sokkal jobban tetszik,pedig az elején mindig piszkáltam,hogy borotválkozzon már.Ebben a pár napban rájöttem,hogy igazából már tetszik a borosta meg a nem túl nagy szakáll,pedig régebben elképzelni sem tudtam,hogy ezt szexinek találjam. Nektek is változott már így az ízlésetek valamiben?2014. nov. 3. 18:30
11/11 anonim válasza:
Igen. Nem csak kajákkal kapcsolatosan, de ruhák, egyéb kiegészítők, viselkedés, stb.
Ahogy egyre több hatás ér gyakran előfordul, hogy valami megtetszik vagy épp kiábrándulsz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!