Ebből eredhet, hogy nehezen tudok azonosulni másokkal?
Na szóval, most 14 éves vagyok, és nehezen ismerkedek, sokat gondolkodok, főleg filozófián (élet értelme, világ teremtés stb.) a korombeliekkel nem igazán találom a hangot.
Ez lehet szerintetek a gyökere?
3 éves koromba elkezdtem az óvodát, de gyorsan abbahagytam és csak nagycsoportba jártam.
Emlékszem, 3 évesen amíg jártam, nagyon nem szerettem, amikor már megláttam, hogy hozzák az ebédet, már sírtam, hogy itt hagytak Édesanyámék.:)
Azután, mivel nagyszülőkkel, idősekkel éltem, itthon maradtam, hatalmas lett a szókincsem, sokat tanultam, de gyerekkel nem játszottam, nem találkoztam, csak az unokatestvéremmel, aki velem egyidős.
Fiú létemre kiskoromban rengeteg néztek lánynak, a hajam miatt és a szelíd arcom miatt.
Még ma is, de ritkábban. Lehet mondjuk ez is az oka
Az egyik legjobb tanuló vagyok ma az évfolyamomban, de még mindig szívesebben vagyok felnőttekkel.
A kérdéshez visszatérve: Ez szerintetek pozitív dolog-e, és ez lehet-e az egésznek az oka?
ismerős helyzet :)
én is sokat gondolkozom az ilyeneken,most keresem az összhangot a korosztályommal,de én is jobban kedvelem az idősebbek társaságát
barátkozz,beszélgess hétköznapi témákról :)
az jó ha fiatal vagy és olyan dolgokkal foglalkozol,az már kevésbé hogy antiszociális vagy :/
és igen,lehetséges hogy emiatt van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!