Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért jó a férfinak hogy nőt...

Miért jó a férfinak hogy nőt erőszakol?

Figyelt kérdés
Miért csinál ilyet egy ember? Mért nem keres egy qrvát? Mért élvezi hogy egy olyan nőt bánt aki nem akarja vele lefeküdni? A másik dolog ami nagyon undorító hogy egy magát férfinak nevező valami meg üt egy nőt. Mért jó ez? Néha azt hiszem hogy minden férfi ugyan olyan, és menjen az összes a fenébe...pedig tudom hogy nem így van.

2014. okt. 31. 02:15
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
80%
Nézd meg Damu Palácsik esetet. Saját barátnöje volt. Együtt jártak. A Damu ül vagy öt évet, a csajnak egy hónap múlva új hapsija volt.
2014. okt. 31. 03:52
 12/27 anonim ***** válasza:
80%

Igen, szerintem is minden esetben, amikor olyan aktus történik, ami a lánynak fáj vagy nem akarja, ott a fiú mindenképpen hibás, mindegy, hogy milyen kontextusban, előzmények után történik a dolog.

Valaki írta ezt a kiéhezett dolgot. A férfi nem kap nőt, mert csúnya, ki van éhezve a szexre és csak azt látja, hogy a nők dekoltázzsal, combokkal, seggekkel illegetik-billegetik magukat előtte. Egyszer csak nem tudja magát türtőztetni és elkap egyet, már csak a "bosszú" miatt is.

Nos, szerintem ilyet nem lehet csinálni, nem mentség, hogy ki van éhezve. Az ilyen ember beteg, mert egy egészséges mentalitású ember nem okoz egy másik embernek akarata ellenére fájdalmat, nem erőszakolja meg, hogy "bosszút álljon" a nőkön...

De ugyanakkor ne csak a férfiakat szidjuk, mert abban is van viszont igazság, hogy azért sokszor a nők is szinte szándékosan eresztik magukra a férfiakat, már bocsánat. Velem is volt már olyan, hogy alig bírtam türtőztetni magam, hogy meg ne fogjam egy-egy lány mellét, pedig egyetemet végzett ember vagyok :D (jó, a végzettség nem jelent semmit). Néha olyan bűnös gondolatok fordulnak meg bennem, hogy inkább pofozzon fel, de jobban megérni megfogni azt a mellet. Persze soha nem tennék ilyet, nem is tettem, csak a gondolat cikázik át az agyamon...

Tehát a nők is visszavehetnének azért. Egyre inkább azt tapasztalom, hogy alig indul be a tavasz, máris kezdődik a csöcsfesztivál, és késő őszig eltart. Szinte ruha sincs már a lányokon, mert mindent kiraknak. Ha bámulom őket, akkor meg nagyképűen kapják el a tekintetüket. Hát, őszintén szólva, én meg tudom érteni azt a férfitársamat, aki elkap egy-kettőt és megdöngeti. Már mondtam, hogy elítélem, de meg tudom érteni...

Persze vannak olyan pszichopata állatok, akik egy konkrét nőre állnak rá, vagy kislányokra stb. Ezek nagyon súlyos bűncselekmények, ezekről nem szólok. De hozzátenném azt is, hogy a nők is képesek hasonló kegyetlenségekre. Pl. hallani ilyeneket, hogy egy nő a saját gyerekét fagyasztóba rakta, mert nem akarta megszülni stb. Tehát ilyen-olyan formában mindkét nem tud elég kegyetlen dolgokat tenni, nem csak a férfiak kegyetlenkednek, és nem csak mi vagyunk az érzéketlen állatok (ezeket csak a harcos feminista amazonok kedvéért írtam le).

De az igazság az, hogy normális ember minden erőszakot elítél, ez nem a nemeken múlik. Nem normális ember pedig követhet el kegyetlen erőszakot másik emberen, és ez sem a nemeken múlik.

2014. okt. 31. 04:02
 13/27 anonim ***** válasza:
67%

Lehet, az arabok nem véletlenül találták ki a csadort, amúgy ez az erőszakolósdi az értelmileg kissé roggyantabb emberek sajátossága, nem feltétlenül csak a rossz külsővel okolható a kiéhezettség miatti erőszak.

Talán van alapja a szegregációnak is, persze sokan kapálódznak, ha ilyen történik.

Lásd a pécsi cigánygyereket, meg a rendőrségi pszichológuslányt, mit tett vele az az állat.

De az ilyenek miatt nem lehet az összes nőt, lányt csadorba öltöztetni. Inkább azokat kellene hmhm...inkább nem írom le...

2014. okt. 31. 07:08
 14/27 anonim ***** válasza:
8%

Remélem mihamarabb megrohadsz te feminista, férfiellenes k**rva.

/Elnézést kérek az agresszivitásért, nem szoktam így beszélni./

2014. okt. 31. 08:36
 15/27 anonim ***** válasza:
34%
Alapból utálom az erőszakot, sosem tennék ilyet ill. ütnék meg egy nőt, de a kommenteket olvasva azt kell, hogy mondjam, egyetéetek #14-el.
2014. okt. 31. 10:29
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

"De akkor is undorító, mérhetetlenül gáz és hányinger keltő, hogy akár mennyire, akármilyen körülmények között kívánja valaki a sexet, nem teheti ezt."

Én sem arról beszéltem, hogy erkölcsileg helyénvaló lenne ez a dolog. Csak leírtam, hogy szerintem miért csinálják. Továbbá a mai társadalom, és a nők viselkedése, férfiakhoz való viszonya és mentalitása szerintem nagyban hozzájárul az ilyen támadások létrejöttéhez. Manapság ha húsz éves korodra nem kefélted végig a fél középsulit, akkor a nők szemében nem vagy ember, ha nem nézel ki úgy, mint Brad Pitt, akkor nem vagy férfi, ha magányos vagy, akkor lúzer vagy, ha próbálkozol bunkó elutasítás a jutalmad, csak mert nem vagy elég jóképű, menő stb. Persze ez nem jogosít fel az erőszakra, csak kiprovokálja az erőszakot. Van aki nőket erőszakol, van aki pisztollyal megy egyetemre és kivégzi a férfi csoporttársait, van aki öngyilkos lesz, van aki pedig pont olyan önbizalom-hiányos roncs, mint egy megerőszakolt nő, van aki összeszedi magát és feláll.

Vannak persze agresszív bűnöző hajlamú egyének, sőt lehet, hogy ők vannak többen, de a mai társadalom képes alapvetően erkölcsös emberekből is szörnyetegeket csinálni. Lásd iskolai lövöldözések.

Aztán lehetne még beszélgetni a drogos diszkós piábacsempészős játékról is amire viszont tényleg semmi mentség nincs az tényleg iszonyatosan alja húzás.

2014. okt. 31. 12:09
 17/27 anonim ***** válasza:
16: Egyetértek, főként az internetes társadalom biztatja erre, aztán még az ő jogát védik és a szülőt veszik elő.
2014. okt. 31. 12:16
 18/27 anonim ***** válasza:
38%

17 éves kislány vagy. Most kezdesz felnőni, ilyenkor kapják el az embert a szélsőséges gondolatok. A mai third wave femináci mozgalom meg pont erre épít. Iggeeeen, neveljük bele a lányokba, hogy ők mindig, minden körülmények között áldozatok. Igen, EL VAGY NYOMVA kislányom, neked most nagyon rossz, mind a férfiak miatt (sőt, pontosítsunk, a fehér férfiak miatt). Rettegni kell a társadalom felétől és utálni kell őket, mert ez k**va progresszív gondolkodás és a boldog jövő záloga.

Nőként mondom, aki ezt mind bekajálja és még mosolyog is hozzá, az nem erős, intelligens nő, hanem egy csorda idióta.

Az ember biztonsága fontos, de ez mindkét nemre igaz és nem szabad átesni a ló túlsó oldalára, ahol paranoid férfigyűlölő hárpiák egymást bíztatják a hülyeségre. Nemi erőszak MINDENKIVEL történhet és mindenki lehet elkövető is, nemtől, szexuális beállítottságtól függetlenül. Súlyos bűncselekmények áldozata szintén mindenki lehet és elkövetője is. Vagy az nem számít, ha egy nő molesztál mondjuk fiú gyerekeket? Vagy mikor Amerikában az idegbeteg némber levágta a férje/párja péniszét és ledarálta, hogy vissza se lehessen varrni, aztán a sok buta p*csa ezen röhögött, hogy milyen jó erős nő és mennyi férfi megérdemelné? SENKI szenvedése nem vicces vagy kevésbé lényeges. Senkié, érted?

2014. okt. 31. 13:03
 19/27 A kérdező kommentje:

Nem gondoltam, hogy erről ennyire sokféle vélemény van, de köszi hogy leírtátok. Tisztázzuk hogy nem vagyok feminista férfi gyűlölő.

#18 válaszolónak: Abba tényleg nem gondoltam bele, hogy nők is bántalmazhatnak kisfiúkat. Csak arra gondoltam hogy férfi bánt egy nőt. Egyébként egyet értek veled.

Tudom hogy mindkét nemnek vannak undorító húzásai, ezen egyáltalán nem vitatkozok.

A kérdésemmel igazából arra akartam rávilágítani, hogy mi a franc visz egy férfit ilyenre? Mit gondol mikor kiterveli? Nem gondol arra hogy ennek a nőnek lelkileg valószínűleg annyi?

2014. okt. 31. 13:33
 20/27 anonim ***** válasza:
53%

"Nem gondol arra hogy ennek a nőnek lelkileg valószínűleg annyi?"

Ti ebben sokkal jobbak vagytok kedves kérdező. Olyan szinten tudtok bántóak és megalázóak lenni a férfiakkal, hogy az hihetetlen. Mindezek után szerinted érdekelni fog, egy porig alázott férfit, hogy mi van egy nő lelkecskéjében?

2014. okt. 31. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!