Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért jó a férfinak hogy nőt...

Miért jó a férfinak hogy nőt erőszakol?

Figyelt kérdés
Miért csinál ilyet egy ember? Mért nem keres egy qrvát? Mért élvezi hogy egy olyan nőt bánt aki nem akarja vele lefeküdni? A másik dolog ami nagyon undorító hogy egy magát férfinak nevező valami meg üt egy nőt. Mért jó ez? Néha azt hiszem hogy minden férfi ugyan olyan, és menjen az összes a fenébe...pedig tudom hogy nem így van.

2014. okt. 31. 02:15
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Te nő vagy?
2014. okt. 31. 02:26
 2/27 A kérdező kommentje:
aha. 17éves
2014. okt. 31. 02:29
 3/27 anonim ***** válasza:
89%
Normális embernek nem jó. Kétféle típus van, aki buliban, részegen felszed egy csajt, aztán a csaj meggondolja magát, de már a srác nem tud uralkodni magán és megteszi. A másik típus a rosszabb, aki józanon előre megfontolt szándékkal, kifigyeli, letámadja az áldozatát. Na ez utóbbi perverz, beteg ember.
2014. okt. 31. 02:40
 4/27 A kérdező kommentje:
"utóbbi perverz beteg ember" Az előző aki a buliba csinálja ezt egy csajjal az nem beteg perverz? Ha a nő meggondolja magát egy "igazi férfi" tud magán uralkodni. ha nem akkor ugyan abba a kategóriába tartozik mint aki kifigyeli a csajt! vagy nem?
2014. okt. 31. 02:47
 5/27 anonim ***** válasza:
60%
Nem feltétlen. Az előző kijózanodik, megbánja, leüli az idejét, és többet nem tesz ilyet. A második ahogy kijön a sittről, már újra ilyet tesz, mert ez a mániája.
2014. okt. 31. 02:53
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

"Mért élvezi hogy egy olyan nőt bánt aki nem akarja vele lefeküdni?"

Sokan szerintem pont ezért. Képzeld el, hogy ott vagy férfiként, telve szexuális vággyal, de a nők semmibe vesznek, viszont állandóan látod őket, ott flangálnak előtted miniszoknyában, magassarkúban stb. Mintha éhező előtt ott lenne a pecsenye. A kurtizán nem jó, egyrészt mert fizetős szolgáltatás, másrészt pedig, a pénzen kívül semmit nem kell tenni érte. Egy ilyen agressziónak pont az a lényege, hogy az elutasított férfi megmutatja, hogy igenis én is férfi vagyok, és egyben busszút is áll a nőkön... Ez az egyik eset.

A másik lehetőség csak szimplán antiszociális, szociopata és szex kell neki olcsón.

2014. okt. 31. 03:04
 7/27 anonim ***** válasza:
95%

"A másik dolog ami nagyon undorító hogy egy magát férfinak nevező valami meg üt egy nőt."

Még soha nem ütöttem meg nőt, de számos olyan szituációt el tudok képzelni, hol ez megtörténhet, például, ha egy nő megtámad, meg fogom védeni magam, ha pedig a családomra támad akkor őket is.

Egyébként azok a nők akiket megüt a párjuk nem érdemelnek szánalmat. Miért jöttek össze egy agresszív bunkóval?

2014. okt. 31. 03:08
 8/27 A kérdező kommentje:

Értem, hogy leüli a büntetést, megbánja...de én pont a nő szemszögéből közelítem a dolgot. Arra próbálok rátapintani, hogy ha már túl vannak az erőszakon akkor a nőnek mindegy hogy leüli-e a büntetést. Attól még egy nőben ez maradandó sebet hagy, egész életében hordoznia kell, elmondhatatlanul megalázó és valószínűleg nem is akar más férfihoz közeledni majd. Főleg ha egy fiatal lányról beszélünk aki esetleg még szűz, vagy csak tapasztalatlanabb.

Utóbbi válaszolónak: Bár nem férfi vagyok, abból a szemszögből nem érzem a dolgot. De akkor is undorító, mérhetetlenül gáz és hányinger keltő, hogy akár mennyire, akármilyen körülmények között kívánja valaki a sexet, nem teheti ezt. Nem ember aki nem tudja leállítani magát!

2014. okt. 31. 03:14
 9/27 A kérdező kommentje:

Nem feltétlen biztos hogy agresszív volt az a "férfi" mindig. De ha mondjuk egy vita közbe lekever egyet az "asszonynak"?

Egyébként pedig egyet értek abban hogy ez kölcsönösen kell hogy működjön! A nő sem pofozgathatja a férjét.

Megkérdezhetem a nemeteket és korotokat?

2014. okt. 31. 03:17
 10/27 anonim ***** válasza:
60%
Első vagyok. Felnőtt hapsi. pontos kort nem írok, de harminc plusz. Ezért mondtam hogy aki idegen nőket támad le, az beteg. De ha egy liba felcukkol valami kiéhezett fiút, aztán mégis nemet mond, amikor már félig meztelenek, akkor nem mindenki tud leállni, főleg pár pohár után. Ott a srác hibás, de a lány is.
2014. okt. 31. 03:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!