Miért jó a férfinak hogy nőt erőszakol?

"Mért élvezi hogy egy olyan nőt bánt aki nem akarja vele lefeküdni?"
Sokan szerintem pont ezért. Képzeld el, hogy ott vagy férfiként, telve szexuális vággyal, de a nők semmibe vesznek, viszont állandóan látod őket, ott flangálnak előtted miniszoknyában, magassarkúban stb. Mintha éhező előtt ott lenne a pecsenye. A kurtizán nem jó, egyrészt mert fizetős szolgáltatás, másrészt pedig, a pénzen kívül semmit nem kell tenni érte. Egy ilyen agressziónak pont az a lényege, hogy az elutasított férfi megmutatja, hogy igenis én is férfi vagyok, és egyben busszút is áll a nőkön... Ez az egyik eset.
A másik lehetőség csak szimplán antiszociális, szociopata és szex kell neki olcsón.

"A másik dolog ami nagyon undorító hogy egy magát férfinak nevező valami meg üt egy nőt."
Még soha nem ütöttem meg nőt, de számos olyan szituációt el tudok képzelni, hol ez megtörténhet, például, ha egy nő megtámad, meg fogom védeni magam, ha pedig a családomra támad akkor őket is.
Egyébként azok a nők akiket megüt a párjuk nem érdemelnek szánalmat. Miért jöttek össze egy agresszív bunkóval?
Értem, hogy leüli a büntetést, megbánja...de én pont a nő szemszögéből közelítem a dolgot. Arra próbálok rátapintani, hogy ha már túl vannak az erőszakon akkor a nőnek mindegy hogy leüli-e a büntetést. Attól még egy nőben ez maradandó sebet hagy, egész életében hordoznia kell, elmondhatatlanul megalázó és valószínűleg nem is akar más férfihoz közeledni majd. Főleg ha egy fiatal lányról beszélünk aki esetleg még szűz, vagy csak tapasztalatlanabb.
Utóbbi válaszolónak: Bár nem férfi vagyok, abból a szemszögből nem érzem a dolgot. De akkor is undorító, mérhetetlenül gáz és hányinger keltő, hogy akár mennyire, akármilyen körülmények között kívánja valaki a sexet, nem teheti ezt. Nem ember aki nem tudja leállítani magát!
Nem feltétlen biztos hogy agresszív volt az a "férfi" mindig. De ha mondjuk egy vita közbe lekever egyet az "asszonynak"?
Egyébként pedig egyet értek abban hogy ez kölcsönösen kell hogy működjön! A nő sem pofozgathatja a férjét.
Megkérdezhetem a nemeteket és korotokat?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!