Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a jó a dohányzásban?...

Mi a jó a dohányzásban? (lányok fiuk kulon kulon)

Figyelt kérdés
mmint kidobni havi szinten 10-15 ezer ft-ot arra hogy magatokat és másokat szennyezetek budos száj,haj,ruha rohadó fogak ,herpes télen fagyoskodás stb stb.

2014. okt. 28. 12:51
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
vagyunk igy egy páran:))
2014. okt. 29. 19:15
 22/27 anonim ***** válasza:
59%

19-es és mégis szerinted melyik dohányost érdekli, hogy Te lenézed vagy sem?

Ez nem kampány egyébként. Aki nem akar cigizni az nem cigizik, senki nem mondja, hogy na szívjad már.

A kérdező kérdezte, hogy mi a jó benne, páran megpróbáltuk elmagyarázni.

Aki ennyire utálkozik és nyomoréknak hív ismeretlenül embereket az frusztrált valami más miatt és kivetíti az ebből származó dühét, bántottságát, tehetetlenségét egy csoportra vagy egy emberre. Annyira tipikus.

Sajnállak titeket, mert biztosan rossz lehet így élni, de ezt nektek kellene felismerni és tenni ellene.

2014. okt. 30. 08:07
 23/27 anonim válasza:
Semmi, szerintem csak büdös leszel tőle. Nálunk a suliba egy csomó lány cigizik, utána meg a mosdóba fújnak magukra egy liter dezodort... és még úgyis érzik ^^ 14/L
2014. nov. 4. 17:53
 24/27 anonim ***** válasza:

Fáj az igazság? :D

2014. nov. 4. 19:37
 25/27 anonim ***** válasza:
25 éve dohányzom. 100%os meggyőződéssel állítom, hogy az égadta világon semmi se jó benne. Okoskodni a nem dohányosok viszont nagyon tudnak róla, hogy milyen egyszerű abba hagyni stb. A cigi is vhol egy drog, sőt...bátran állíthatom, hogy az, és még pluszban méreg is pl. a cián tartalma miatt...ergo, nem könnyebb leszokni róla, mint egy drogosnak a drogról. Pláne nem több évtized után. Ettől független sok kitartással egy dohányos, ha akarja elérheti..., de rajta múlik és nem a sok nem dohányos cseszegetésein.
2014. nov. 4. 20:02
 26/27 anonim ***** válasza:
25ös vagyok: ja és lehet szidni a dohányosokat, meg lenézni őket, de ne felejtsük már rá, h az állam, elsődlegesen a magyar állam szoktatta rá az embereket.
2014. nov. 4. 20:03
 27/27 anonim ***** válasza:

Azt, hogy az állam a szádba rakja a cigarettát és meg is gyújtja, hagyjuk már :)

Amúgy én csak akkor említem meg a "negatív" véleményemet a dohányzásról és a dohányzókról, amikor más felhozza a témát, és akkor is, mert odaillőnek tartom.

Minden másban egyetértek.

2014. nov. 5. 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!