Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a jó a dohányzásban?...

Mi a jó a dohányzásban? (lányok fiuk kulon kulon)

Figyelt kérdés
mmint kidobni havi szinten 10-15 ezer ft-ot arra hogy magatokat és másokat szennyezetek budos száj,haj,ruha rohadó fogak ,herpes télen fagyoskodás stb stb.

2014. okt. 28. 12:51
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

te meg cigit tedd le az asztalra és ne szennyezd a normális emberek kornyezetét!XD

mellesleg hacsak fele annyit sikerul letenned az asztalra mint nekem akkor már buszke lehecc magadra...

2014. okt. 28. 13:57
 12/27 anonim ***** válasza:
2014. okt. 28. 14:00
 13/27 anonim ***** válasza:
34%

Én lenézem a dohányosokat. TÖBBNYIRE a buta, igénytelen, alja nép cigarettázik.

Olyanok, mint a birkák.

2014. okt. 28. 17:53
 14/27 anonim ***** válasza:

Meg az egyetemisták nagy része cigizik.

Én is kíváncsi lennék, miért jó. Gondolom olyan ilyet kérdezni, mintha arra lennél kíváncsi, hogy miért szereti valaki a pudingot, pedig érthetetlen, mert szerinted rossz. Ezt tudom elképzelni.

2014. okt. 28. 19:13
 15/27 anonim ***** válasza:
18%
Nem minden egyetem ugyanolyan ... Nem mindegy, hogy valaki pl. bölcsésznek tanul, vagy pedig mechatronikusnak, informatikusnak. Az előbbihez, nem kell ész csak jó memória, míg az utóbbihoz már kell valamennyi értelmi szint, szerinted hol dohányoznak többen?
2014. okt. 28. 19:25
 16/27 anonim ***** válasza:
A puding meg élelmiszer, nem pedig élvezeti cikk.
2014. okt. 28. 19:26
 17/27 anonim ***** válasza:
0%
Látszik a kommenteden, hogy előbb beszélsz, aztán gondolkodsz.
2014. okt. 28. 19:27
 18/27 anonim ***** válasza:
54%

Rohadó fogak, herpesz? Mi van? Hogy jön ez a dohányzáshoz? Az oké, hogy nem tesz jót a fogaknak, de hát erre vannak a szájápolási termékek és a fogorvos.

Na de a herpesz?

Én szeretek cigizni. Szeretem az ízét. Igen, minden dohánynak más. Van amelyiket szeretem, van amelyiket nem. De vannak külön ízesítettek is. Pl epres.

Szeretem az érzést, nyilván a nikotint, igen. Ez is függőség, olyan mint a drog, alkohol stb.

Az árát elkölthetném más olyan dolgokra amik szintén örömöt okoznak, akár édességre, de én rá költöm. Mindenki maga dönti el mire költi a pénzét.

Nem büdös a szám, se a ruhám. Érezni rajta a cigit biztosan, de nem mondanám, hogy büdös. Nem dohányzó társaim sem vonulnak el a közelemből. Szoktam őket kérdezni akár a lakásban is, hogy ők mennyire érzik? Zavaró-e? A válasz az, hogy lehet érezni, de nem zavaró. Egyébként illatosításra is van ezerféle módszer.

Ha nem cigizel akkor kár feszegetni a témát, úgysem tudod milyen.

Olyan mintha a vak azt kérdezné milyen a kék szín? Megpróbálhatod magyarázni, de fölösleges. Azt látni kell. A cigit érezni.

Amikor valaki azt magyarázza, hogy bizonyos értelmi szint alatt lévők cigiznek...háát meredek :D

De ha ő ettől jobbnak, értelmesebbnek érzi magát akkor nyugodtan. Én jót mosolygok rajtuk :)

Nem csak a cigi környezetszennyező hanem sok más is. Az autók is. Mégis több százezret vagy milliót költenek rájuk emberek. A gyárak is. Mégis veszik az emberek a termékeiket. Fölösleges ezen a részén fennakadni szerintem.

2014. okt. 29. 11:08
 19/27 anonim ***** válasza:
8%

Azt szívesen megnézném, hogy a te cigid, hogy visz el A pontból B pontba.(Autó több időt spórol, mint amennyit elvesz az életedből)

A cigi és az általános drogok közt nincs különbség, csak annyi h a cigi elfogadottabb, mert több nyomorék szívja.

A drogosokat az emberek többsége lenézi, ahogyan én is. Miért tegyek különbséget a kettő közt?

A kedvencem, mikor azzal érvelnek, hogy te nem tudod milyen érzés. Felőlem felérhetne 100 jó szexel, akkor se szívnám, na vajon miért?(Mellesleg már próbáltam, fuu de nagyon jó érzés volt, ahogy a füst lemegy a tüdőmben aztán ki... Meg se közelíti azt a 100 jó szexet.)

De tessék íme a ti logikátok alapján egy példa:

Had öljenek a gyilkosok is élvezetből. Mert nekik ez jó érzés, vannak más dolgok is amik emberi életeket követelnek, mit zavar ez minket? A halottak büdösek, de hát erre vannak a temetők. Meg hát, miért ítélkezzünk, hisz még ki se próbáltuk, milyen érzés lehet, hát mi nem érthetjük.

Röhögőgörcsöt kaptam.

2014. okt. 29. 15:58
 20/27 anonim ***** válasza:
Én meg akarok valakit ölni, mielőtt meghalok...
2014. okt. 29. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!