Ismertek olyat, aki nem kedveli Bud Spencer-t vagy Terrence Hill-t?
mert felmerult a kérdés ,hogy miért nem?
valszeg csak azért ,hogy az ileto kitunjon az eltéro válasszal.....
Mert itt az volt a kérdés kedveseim, hogy kik imádják őket? :) Én voltam az, aki bevágta, hogy gyűlöli őket, - ha nem találjátok a kommentet, csak nézzetek arra a kövér nullásra, amit a rajongók szavaztak meg nekem.
Számomra semmi izgalmasat, vagy elragadót _nem_ nyújtottak, a mai napig nem tudnak megfogni a karakterek jelleme, a filmek stílusa, hangulata. Én más beállítottság vagy, és ha jól sejtem, biztos vannak még ilyen ember, nem csak MO.-n , de a nagyvilágban bárhol. Jöhetnek az emberek jeleneteket, monológokkal, - és az utálatukkal. Igazából ezek a dolgok azok, amikkel nem érnek el az emberek semmit. Én tiszteletben tartom, hogy valaki szereti, hogy számára ez a passió, - de tartsa tiszteletben az ember azt is, hogy számomra nem nyújt semmiféle élvezetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!