1/7 anonim válasza:
A mai "punkokról" ?:D Igénytelen csövesek,csak az italnak élnek,úgy általánosságban ennyi.
2/7 anonim válasza:
Azok akikkel legtöbbször találkozok semmi jót. Állandóan a nagyobb tereken csövelnek kannásbort vedelnek, agresszívan kéregetnek szarnak mindenre, mindkét értelemben, összehugyozzák és hányják a tereket, padokat ordibálnak, rongálnak. Munkájuk persze nincs, és dolgozni sem akarnak, de fel vanank háboroda, hogy más ember nem ad nekik a keményen megkeresett pénzükből, hogy vehessenek egy újabb adag drogot és utána összeszarják magukat a buszon. Ezeket az embereket utálom, undorítóak buták és csak kárt okoznak a társadalomban.
4/7 anonim válasza:
Inkább ők mint pávák, swagek meg mindenféle selyemfiúk.
Nekem tetszik az az extrém stílus amit képviselnek.
6/7 anonim válasza:
Punk vagyok én is. Lány.
De ettől nyilván nem kell szeretnem az összeset. Rengeteg undorító, már a csöves szintet súroló "punk" van ma is, de azért nem kell általánosítani, mert ahogy én észrevettem, egyre több az igényes közöttünk. Mondjuk a pózerek száma is nő, de azt le kell szarni.
7/7 Mimcicc válasza:
A mai punk?? egyik fele gazdag kislányok akik unalmukba nem tudnak mit csinálni így pánkok lesznek.. a másik fele lecsúszott nulla emberek akik menőők mert tarhálnak és isszák a kannásbort.. és igen nagy részük lány.. nagyon szánalmas.. mára már alig-alig akad aki az elvei miatt az ami és nem azért mert menőő vagy a többiek is azok.. hánynom kell az ilyenektől..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!