11/21 anonim válasza:
Én az időtől, az elmúlástól. Hogy kifolyik a kezeim között, anélkül, hogy éltem volna, és hogy minden elmúlik körülöttem.
Meg a pókoktól. Természetesen.
12/21 anonim válasza:
Én nem a pókoktol félek,hanem attól hogy egyedül fogok megöregedni egy szaros otthonban, mert lakásom és családom nem lesz!
13/21 A kérdező kommentje:
De lesz tv:D meg bundás kenyér forró teával:D "haha" Hát tegyél érte hogy ne így legyen:D de az otthonra azért legyen jó nyugdíjad! /
2014. okt. 26. 20:58
14/21 anonim válasza:
Fulladásos haláltól, halevéstől(szálka=fulladás), tömeg, emberek előtt szerepléstől.
15/21 anonim válasza:
Kérdező mi van Ha Te is 1szaros otthonban végzed?
17/21 A kérdező kommentje:
Bocs ha megbántottalak
2014. okt. 26. 21:41
18/21 anonim válasza:
A két dolog ami tudom, hogy szétrombolhatná a személyiségemet az a fájdalom ( arra gondolok, hogy elkapnak és megkínoznak) és az unalom. Bármit is gondoltok az unalom nagyon nagy ellenség.
19/21 anonim válasza:
Hogy soha nem lehetek vámpír vagy vérfarkas.
Bár most vérfarkas akarok lenni pont olyan mint a Teen wolf-ban Derek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!