Szerényebb lányoknál is elsődleges a külső?
Figyelt kérdés
2014. okt. 25. 20:19
1/7 anonim válasza:
Igazából szerintem a "Jó" csajoknál is a kisugárzás számít leginkább :)
2/7 anonim válasza:
Hát valszeg. Miért? Egy "csóró" lány randizzon egy magára nem képes adni, szakadt ruhájú, büdös, taknya-nyála egybefolyik emberkével?
3/7 anonim válasza:
*szerényebb, visszahúzódóbb, és csóróbb
4/7 anonim válasza:
Emberfüggő.
Engem szerény lánynak tartanak, és nekem igenis számít a külső. Persze ha tetszik egy fiú, először azért a személyiségét is megvizsgálom.
5/7 anonim válasza:
Persze! miért, te összejönnél egy 100kg os igénytelen, szőrös tehénnel?
6/7 anonim válasza:
Valamennyire mindenkinek számít szerintem a külső, hacsak minimálisan is. Ápoltság, igényesség, stb...
Elsődlegesnek nem mindig mondható, de számítani számít valamennyire.
7/7 anonim válasza:
Vagy egyszeruen igen, szamit. Apolt vagy? Kedves? Intelligens? Ha baratsagot akarsz nalam johet.. de ha nem jossz be (=nem tartalak vonzonak) kapcsolatra ne szamits. Bocsi ha tul oszinte voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!