Vannak itt olyan emberek akik nem Sosem szoktak idegeskedni?
Inkább más miatt idegeskedem, mint az átlagember. :D A lányok miatti idegeskedést "csak" egyéve kezdtem el, csoda hogy eddig nem.
Ma busszal akartam bemenni a városba, szabadnapokon tudtam hogy van a 9-es busz, odamentem, vártam 10 percet, nem jött. Majd rákerestem, nem-e munkaszüneti nap van ma. De. Be kellett sétálnom a városba (5 km, 40 perc) az esőben. Gondolom a legtöbb embert azért felhúzta volna magát rajta, de én abszolút nem.
Az, érettségi előtt egy héttel idegeskedtem kicsit, nomeg a napján nagyon, de addig semmit, hogy mi lesz. Tényleg egy percet nem.
Viszont amikor Fifában kikapok, ordítok mint egy idióta. :D 20/F
az életben átélt tapasztalatokon múlik ez leginkább.
egyik barátom katona volt egy évtizedig a légióban.
ölt is meg minden ami ezzel jár,folyamatos életveszély éveken át,ezért ő nem igazán lesz ideges semmi olyasmitől ami nem fenyegeti közvetlen a testi épségét az életét.
hétköznapi problémák számára max kellemetlenségek,de ideges ilyesmitől nem lesz.
Én azt nem birom ha valaki : nem sportszerű(mindenben) , és az egoistákat rühelem , és a 1-2eseket akik jobbnak gondolják magukat nálam!!!
De nem csinálok felkavarást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!