Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ezen miért szoktak meglepődni?

Ezen miért szoktak meglepődni?

Figyelt kérdés

Egy kisvárosban nőttem fel és itt is dolgozok jelenleg. Alapjáraton elég visszahúzódó típus vagyok. Olyanokkal tudok jobban beszélgetni akiket régóta ismerek vagy mondjuk ha ott vagyunk pl:. 5-en és egy 1 főt nem ismerek az se zavar annyira.

Az itteni kollegák 70%-át 5-10 éve ismerem. Így sose voltak problémáim ezekkel a többiekhez egy kisidő után "hozzászoktam" és úgy idővel jóba lettem velük. (látták, hogy eléggé zavarba vagyok előttük úgy hagytak is időt)

Itt sok ember megfordul ismerős és ismeretlen egyaránt. Ma ültünk az egyik kollegámmal és jött egy olyan ember akit nem ismertem én ott elüldögéltem max pár szót mondhattam csak. És a végén megis jegyezte, hogy nem érti miért feszengek stb? Aztán mondtam neki, hogy nem szeretem az idegeneket.

Ez miért olyan fura másoknak?

2014. szept. 10. 13:47
 1/1 shoona:D ***** válasza:
mert az emberek többsége extrovertált típus,sokkal inkább szociálisak mint mondjuk te és ez furcsa nekik
2014. szept. 10. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!