Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak én érzem azt, hogy ez a...

Csak én érzem azt, hogy ez a Dopeman nevezetű, művésznek vagy zenésznek titulált alak valójában egy tajparaszt?

Figyelt kérdés
Szerintetek is egy undorító, bunkó, tehetségtelen, trágár, nagyképű alkesz, akire semmi szükség sincs?

2014. okt. 24. 22:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de a "magyar" celebvilágban csak egy a sok közül. Bár ritka visszataszító modora van, az tény.
2014. okt. 24. 22:17
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ő egy figyelemre méltatlan unalmas életű törzsgyökér,aki az értelmetlen rap-nek nem nevezhető szemetével akar "nagy" lenni!
2014. okt. 24. 22:24
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan az,és az ilyen típusból van még bőven.Ki kéne lőni őket az űrbe a g.cybe!
2014. okt. 24. 22:26
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
kérdező, ebbe egyetértünk
2014. okt. 24. 22:48
 5/12 viktorvarga ***** válasza:
74%
régen jól nyomták a gangsztát a zolival:)de manapság elég gyenge próbálkozásai vannak.dehát őis csak meg akar élni valami szarból.am persze joblenne ha nemlenne...
2014. okt. 24. 22:48
 6/12 anonim ***** válasza:
82%
Mindig is az volt, csak régen még simán lehetett lopni, és ezért jó zenéket tudott csinálni, de el is veszett...
2014. okt. 25. 00:08
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig is azt gondoltam róla, hogy van tehetsége a zenéhez és a szövegíráshoz is, meg a beszédében is elég jó szövege van, viszont érzelmileg eléggé labilis, lelkileg sérült embernek tűnik, aki nagyon könnyen összebalhézik mindenkivel, és rendkívül önimádó. Hiába van jó dumája, nem szívesen ülnék vele egy asztalhoz.
2014. nov. 25. 22:56
 8/12 anonim ***** válasza:
Már a hangja is egy beképzelt parasztgyereke,Szegyen hogy ilyen emberek a zenéböl meg tudnak élni
2014. nov. 26. 01:19
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ganxsta Zolee-val és Majkapapával is összebalhézott, pedig ők mindketten laza, és barátságos embereknek látszanak. Nyilván nem bennük volt a hiba. Dop túl sok rosszat kapott a nyóckertől talán, azért látja bele mindenkibe az ellenséget. Ha egyszer elolvassa ezt a topicot, biztos azt mondja majd magában: Na, itt ez a sok irigy kutya engem szapul, de titokban mind Dopeman-rajongók.
2014. nov. 28. 13:13
 10/12 anonim ***** válasza:

Én a kezdetektől fogva annak tartom.

Egyedül azért lett ismert, mert Ganxsta azzá tette.

Távol áll tőlem a rap, a gengszter-rap főleg, de amit Ganxsta Zolee csinál, az a műfaján belül elismerésre méltó, ő tényleg ért hozzá. Van hozzá tehetsége, és ért is hozzá. Na de Dopeman? Az összes "zenéje" abból áll, hogy kb. olyan zenei alapra, amit egy kezdő zeneiskolás 10 perc alatt összedob, mindenféle ritmikát mellőzve artikulálatlanul elmond valami semmitmondó szöveget.

2014. dec. 13. 01:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!