Miért rossz a lapos fenék?
először is: lapos alatt nem a szottyadt, fonnyadt segget értem, ami az izom hiánya miatt lapos, hanem azt, ami genetikailag olyan formájú, hogy nem áll ki nagyon. az enyém ilyen, kicsi, formás és nem szottyadt, de realtíve lapos, nem néz ki úgy, mint valami félgömb.
tudom, ízlések és pofonok, de úgy vettem észre, ez az utóbbi években lett nagy trend, hogy mindenki elkezdte isteníteni a -már természetellenesen- kerek feneket, mindenhol azt hallom, hogy a lapos fenék csúnya. miért csúnya, ha alkatilag lapos, de feszes és nem néz ki úgy, mint valami telesz.art pelenka?! mi ez a nagysegg-fétis mostanában?
Nem rossz egyáltalán,bár én figyelembe szoktam venni.
Más kérdés a mell. A melledet nem tudod befolyásolni,edzéssel,meg semmivel,csak genetika.
Viszont a fenekedre tudsz edzeni,szóval az ellen tudsz tenni.
Egyébként kinek-mi. Ha úgy van,úgy se egy fenék miatt fognak beléd szeretni. Magadnak próbálj megfelelni,ne másnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!