Csajok! Nektek mennyire számít, hogy egy férfinek jó fogai legyenek?
Figyelt kérdés
mármint nemcsak ,hogy nem rohadnak meg ilyesmi hanem ,hogy hogy állnak,fehérség stb.......2014. okt. 24. 16:15
1/5 anonim válasza:
Számomra fontos. Ha én megtudtam mindent tenni a szép fogakért, tőle is elvárom.
3/5 anonim válasza:
Nem tokeletes a fogsorom. De mindent megteszek hogy apoltak es egeszgeseges legyenek. Ezt elvarom a ferfiaktol is.
4/5 anonim válasza:
Fontos a szép fog. A csáléság nem gond, bár attól függ, mennyire az. A fehérség, nem kell fehérítettnie, legyen ápolt.
5/5 anonim válasza:
Nekem sem szép a fogsorom. Mármint nem rohad, meg lepedékes, ne értsd félre, hanem a szemfogaim csálék, illetve csontszínűek, tehát nem fehérek. Természetesen mosom minden nap, reggel-este.
Épp ezért álszent lennék, ha azt mondanám, hogy csak is hollywoodi mosolyú pasikkal állnék szóba. Persze ha elöl csak fogcsonkok vannak a szájában, meg a lehelletétől elszáradnak a virágok, vagy ha rajta van a múltheti ebéd, akkor felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!