Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Máshol is önző, irigy emberek...

Máshol is önző, irigy emberek vannak?

Figyelt kérdés

ugy értem, más országokban.

azt kell mondjam, az emberek irigyek, gőgösek. Ha egy jól összeszokott, ő az ő testvére, ő az ő jegyese társaságban találod magad, biztos hogy esélytelen bekerülni. Munkahelyen, főiskolàn egy sikeres prezentació után csak az irigy, haragos, "bu. zi stréber " pillantásokat látod.

2014. okt. 22. 22:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Keletebbre nem tapasztaltam, nyugaton meg még nem éltem huzamosabb ideig.

Magam társaságában sem nagyon látok ilyesmit, ha ritkán van is, azt kerülöm.

2014. okt. 22. 22:20
 2/3 anonim ***** válasza:
A világon mindenütt akadnak irigy, önző emberek. Éltem 1 évet Párizsban. Na itt sem kell csodálkozni ha ilyen alakokkal futsz össze. Jelenleg Angliában élek, na itt is vannak olyan angolok akik ha tehetik mindig beléd rúgnának. Érdekes, hogy nem engem érintett, hanem angol kollégákat..Csak én mint külső szemlélő látom mire megy ki az egész..Néha durvák..
2014. okt. 22. 22:26
 3/3 anonim ***** válasza:
92%
Minnél kisebb létszámú városba/faluba mész (ami nem cigánytanya és távol van a nagyvárosoktól), többnyire annál kedvesebbek ott az emberek,
2014. okt. 22. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!