Rossz ember vagyok, ha 16 évesen még nincs munkám és a szüleimmel élek?
Figyelt kérdés
Csomószor, amikor ezen az oldalon böngészek, olyanokat olvasok, hogy csomóan már nem, hogy 16 évesen, hanem már ilyen 13-14 évesen dolgoztak és ők állták pl. a bérletüket, a kajájukat és ők főzték, meg ilyesmik, meg volt olyan is, ahol azt mondta egy ember, hogy ő 14 évesen már el is költözött otthonról, mert nem bírt azzal a tudattal élni, hogy egy ingyenélő dög..
Most komolyan, velem van a baj, ha én egyáltalán annak örülök, ha ilyen este 7-re hazaérek, mert mondjuk edzésem van, meg a barátommal is találkozok, aztán még tanuljak meg házikat csináljak?
2014. okt. 21. 22:27
11/12 anonim válasza:
Ha tanulsz, akkor elfogadható, hogy nincs munkád. Sőt, akkor a tanulásra kell koncentrálnod. De ha nem tanulsz, akkor mielőbb fogj munkába. :)
12/12 anonim válasza:
10-21 23:43 Miért pontoztátok le?Gondolom csak ironizált. Elég szomorú lenne ha valaki azért vállalna gyereket hogy mindent visszatérítsen. Amúgy könnyen beszél a sok diákmelós. Azt könnyen lehet szerezni csak úgy halásszák a zavarosból a diákokat de ha felnőttként keresel munkát...nekem egy osztálytársam sem lakott albérletben 14 évesen kollégisták voltak. Én még egy ilyet se olvastam.Szerintem a többségük szájhős. Ismerek olyat aki külföldön dolgozik és tanul viszont a szülei alaposan besegítenek mivel minden pénzét feléli. Ha nagyon érdekel a munka világa elmehetsz nyáron is dolgozni nem kötelező év közben. Most koncentrálj a tanulásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!