Volt már olyan, hogy rátok bíztak egy titkot és a mai napig őrzitek vagy tetteket valamit és a mai napig nem montátok el senkinek? Ha nem, mi váltotta ki belőletek, hogy kiadjátok a titkot?
Figyelt kérdés
2014. okt. 20. 14:30
1/6 anonim válasza:
Persze,alap, ilyen mindenkinek van azt gondolom.
2/6 anonim válasza:
Sok ilyen van.
Egyébként azt vettem észre mintha a titkoknak lenne egy szavatossági ideje az embereknél. Sokan úgy állnak a titkokhoz mintha csak egy darabig kellene őrizni őket, aztán szabad a gazda.
3/6 csabika1971 válasza:
Mind kettőre van példa. Az az van titok amit senkinek nem adtam tovább. És tettem is van, miről, pár beavatotton kívül senkivel sem beszéltem. Olyan amit magamban tartottam volna mindenki elől, nem ugrik be.
4/6 anonim válasza:
Tényleg van ilyen, amit a 2. írt, de én pont fordítva vagyok ezzel. Amit eddig nem mondtam el, azt ezután még úgysem teszem. Ha éveket kibírtam, akkor miért épp most mondanám el? Nálam inkább az elmondásra való késztetés veszt a szavatosságából :-D Sokan vannak úgy, hogy teherként hordozzák a titkokat és egyszer csak leakarják dobni a vállukról, én meg úgy vagyok vele, hogy évről évre egyre kisebb teher, aktualitását vesztett badarság, amit fölösleges bolygatni. Nem tudom melyik a jobb.
5/6 anonim válasza:
Igen van, a legjobb fiúbarátommal közelebb kerültünk egymáshoz pár este... Ezt már jó ideje nem mondtam el senkinek, (ami igazából nehéz mert legjobb barátnőmmel mindent megbeszélünk) de csomószor eszembejut, hogy jó lenne megbeszélni :D De nem fogom, ezt az egy dolgot magamban akarom tartani!
6/6 anonim válasza:
Van ilyen! bizonyos dolgokat a sírba fogok vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!